Naon Éta Psikis

Naon Éta Psikis

Dipasang dina Naon Éta Psikis - Kamampuh Psikis & Kakuatan 1200x899

Ti oracle di Delphi dugi ka Fox Sisters dugi ka gerakan New Age parantos aya psikologi sareng carita-carita psikologi. Tapi naon anu hartosna naon kecap 'psychic' hartosna? Salajengna, naon nyaéta a psychic - leres?



Kecap 'Psikis' asalna tina kecap Yunani 'psychikos'; anu hartosna 'tina Jiwa'.

A 'psychic' mangrupikeun jalma anu ngumpulkeun / inpormasi inpormasi anu asalna tina rohangan luar tina panca indera normal urang. A psychic aya hubunganana sareng na 'rasa kagenep'. Persis kumaha aranjeunna ngalakukeun ieu sareng kumaha manifésna gumantung ka jalma éta. Sababaraha nyandak énergi ngalangkungan psikometri (némpél obyék sareng terang ngeunaan jaman baheula, contona). Anu sanés tiasa ngagaduhan kakuatan psikis tina terangeun atanapi ningali jarak jauh anu nyaritakeun ngeunaan jalma sareng tempat tanpa dibéré inpormasi sateuacanna. Lain urang masih tiasa ngaramal kajadian anu bakal datang.



Psikik nyaéta jalma anu henteu pernah ngahalangan inpormasi éta. Atanapi, upami aranjeunna meungpeuk kamampuan alamiahna, ngahaja mendakan metode pikeun nyambungkeun deui sareng cara khusus ningali diri sareng saluareun jilbab (sapertos dina komunikasi roh). Sakali anjeun terang naon anu leungit langkung gampang pikeun mendakanana - janten entong sieun ngahontal dina jero sareng ningali naon kaajaiban anu anjeun mendakan dina harta karun mahluk spiritual anjeun.

kumaha posisi uranus



Henteu masalah kado spiritual, semacam terang ieu tiasa, kadang-kadang, ngajantenkeun jalma gugup sareng waspada. Éta sigana siga kamampuan jiwa di luar biasa sareng panginten asa rada kagok. Réaksi ieu leres-leres leres nalika inpormasi spot-on asalna tina muhrim total atanapi teu disangka-sangka tina pangakuan anjeun sorangan, impian, pikiran, sareng seueur deui. Upami anjeun ngitung diri anjeun diantara anu teu percanten atanapi anu henteu yakin ngeunaan konsép sadayana, tulisan ieu tiasa nempatkeun pikiran sareng haté anjeun sésana.

aries lalaki awéwé capricorn dina ranjang

Kumaha Psikik Nyaho Hal

Mimiti, hayu urang mimitian ti mimiti. Sadaya mahluk hirup gaduh tanaga. Énergi éta ngagaduhan pola. Pola éta berinteraksi sareng pola-pola sanés di sakumna dunya sareng sajabina. Dina kasus manusa énergi urang ogé ngagaduhan pola anu biasa anu malikeun dirina. Sapertos nambihan lapisan cet anu sanés, anu ngajantenkeun pola langkung polder / langkung kuat (nyaéta langkung gampang dikenal). Dina bentuk anu paling dasar, psikismeu atanapi psikologi 'kakuatan' nyaéta kamampuan pikeun mikawanoh pola éta. Ieu kalebet kamampuan nuturkeun pola énergi kana kacindekan anu paling logis sareng intuitifna (pikiran tiasa dianggo dina dua tingkatan, sakumaha ogé sumanget urang).

Kusabab unggal mahluk hirup sareng anu henteu hirup diwangun ku énergi anu ngageter, psikis tiasa 'ngaraos' (Clairentience) atanapi 'terang' (Claircognizance) émosi, pikiran, niat, sareng seueur deui. Kunaon Kusabab sagala anu urang pikir, raos, ucap, sareng lakukeun nyiptakeun listrik. Sami-sami telepon sél anu ngaluarkeun listrik atanapi pola geter anu ditampi ku munara sél teras, 'dibentuk deui' kana kecap-kecap anu urang nguping ngalangkungan panyatur telepon urang - ieu mangrupikeun 'kumaha' psikologi nguping, ngaraosan, sareng ningali kesan psikis sareng 'omong' pikeun ngabentuk roh (kaluar tina awak).

Naha kuring Psikis



Anjeun panginten henteu percanten, tapi anjeun ngagaduhan kamampuan psikis anu henteu anjeun pikawanoh sapertos kitu. Naha anjeun kantos ngagaduhan perasaan peujit anu ngajauhkeun anjeun tina kasulitan? Kantos terang saha anu nyauran (tanpa panelepon KTP)? Atanapi kumaha jalan ka kamar sareng ngaraos setrés atanapi kabagjaan, sanaos teu aya anu hadir deui? Paribasa baheula, 'upami témbok tiasa nyarios' aya hubunganana sareng pola énergi. Dina sadaya tilu conto ieu anjeun 'nyetél' - hiji-hijina bédana nyaéta nalika anjeun ngalakukeun éta tanpa niat.

Tukang Cahaya, Dukun, Clairvoyants, Intuitives, Sensitives - sadayana nyarios ka urang yén aya deui dunya tibatan teu katingali ku panon. Pelancong spiritual ieu ogé nyatakeun yén unggal jalma ngagaduhan sababaraha kamampuan psikis. Sapertos bakat naon waé, Nanging, peryogi pangembangan sareng henteu sadayana ngagaduhan tingkat kaparigelan anu sami. Pikeun ngagunakeun conto anu biasa, anjeun panginten moro sareng peck sedengkeun anu sanés tiasa ngetik 80 kecap menit. Éta hal dasar anu sami dina tingkat prakték sareng kekecapan anu béda. Fenomena psikis tiasa dianggo sapertos kitu ogé. Pencét pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan patarosan, 'Naha Kuring Psikis' .

Anu Percaya Kana Psikik

Baheula ngakuan kamampuan psikis, sareng dina sababaraha setting gumantung pisan ka aranjeunna. Ahli nujum, peramal, ahli sihir sareng nabi sami-sami nunjukkeun kabisana ku cara anu béda-béda. Seueur pamimpin anu ngagaduhan ahli budaya atanapi psikologis sanés salaku panaséhat pikeun Nagara. Salah sahiji conto sajarah anu paling terkenal tina ramalan mangrupikeun Delphic Oracle dimana pendeta nyebatkeun kecap sareng ramalan Apollo salami ritual khusus. Tokoh-tokoh séjén dina sajarah jiwa kaasup Nostradamus, Edgar Cayce sareng Helena Blavastsky.

naha virgos sareng pisces akur



Teruskeun gancang ka 2005 ku waktos anu Pollup Gallup ngungkabkeun yén antara 26 sareng 41 persén populasi percanten kana sababaraha jinis fenomena psikis (bédana sumping tina hadiah anu disebatkeun). Ieu henteu hartosna anjeun kedah ngaluncat kana paribasa, tapi éta masihan kami reureuhan. Umat ​​manusa percanten ka psikik pikeun sadayana ti saprak melak pepelakan dugi ka nyandak kaputusan politik utama salami rébuan taun. Ayeuna katingalina urang nyambung deui sareng akar spiritual sareng psikis jam sakali deui.

Anjeun tiasa mendakan naha heran naha langkung seueur jalma henteu nganggo kamampuan psikis alamiah, ngantep anjeun angkat ka psikis profesional pikeun konsultasi. Jawaban pikeun éta kawilang saderhana. Ti saprak budak leutik urang sering dialemkeun tina ngagunakeun imajinasi sareng intuisi urang. Nalika kolot nyaritakeun murangkalih cicingeun kecap sareng polah naluri na, éta kalakuan sapertos cecekelan dina keran dapur lalaunan dihurungkeun.

Éntri ieu dipasang dina Kamampuh Psikis, Kakuatan, & Bacaan . Tetengger anu permalink .