Gugatan Makna Kartu Tarot Pedang

Gugatan Kartu Tarot Pedang Makna Rider Waite Tarot Dek 1280x960

Gugatan Makna Kartu Tarot Pedang



Pencét dina kartu Tarot Suit of Swords anu anjeun hoyong pelajari. Gulung ka handap pikeun maca sadayana ngeunaan jas kartu Pedang jas Pedang!

Ace tina Pedang Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Harti Ace tina Pedang Tarot Kartu

Ace tina Pedang Tarot Makna Kartu Ace of Pedang Tarot Daptar Eusi Makna Simbolik Key Ace ...
Maca deui Dua Harti Kartu Tarot Pedang Rider Waite Tarot Dek

Dua Harti Kartu Tarot Pedang

Kadua Harti Kartu Tarot Pedang Dua Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolik Kadua ...
Maca deui Tilu Pedang Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Tilu Harti Kartu Tarot Pedang

Katilu Pedang Tarot Makna Anu Tilu tina Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolik Katiluna ...
Maca deui Opat Pedang Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Opat Hartosna Kartu Tarot Pedang

Opat Pedang Tarot Makna Anu Opat Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolik Opat ...
Maca deui Lima Arti Kartu Tarot Pedang Rider Waite Tarot Dek

Lima Makna Kartu Tarot Pedang

Lima Paké Tarot Kartu Hartosna Lima Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolik Kalima ...
Maca deui Genep Pedang Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Genep Makna Kartu Tarot Pedang

Genep Pedang Kartu Tarot Makna Genep Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolik Genep Genep ...
Maca deui Tujuh Pedang Tarot Makna Pengendara Waite Tarot Dek

Tujuh tina Hartosna Kartu Tarot Pedang

Tujuh Pedang Tarot Makna Tujuh Pedang Tarot Daptar Eusi Makna Simbolik Tujuh ...
Maca deui Dalapan Pedang Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Dalapan Makna Kartu Tarot Pedang

Dalapan Kartu Pedang Tarot Makna Dalapan Pedang Tarot Daptar Eusi Makna Simbolik Key Dalapan ...
Maca deui Salapan Pedang Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Salapan Harti Kartu Tarot Pedang

Salapan Pedang Tarot Makna Kartu Salapan Pedang Tarot Daptar Eusi Makna Simbolik Salapan Salapan ...
Maca deui Sapuluh Pedang Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Hartosna Kartu Tarot Pedang

Sapuluh Pedang Tarot Makna Kartu Sapuluh Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolikna Sapuluh ...
Maca deui Halaman Pedang Kartu Tarot Makna Pengendara Waite Tarot Dek

Halaman Makna Kartu Tarot Pedang

Halaman Harti Kartu Tarot Pedang Halaman Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolik Halaman ...
Maca deui Ksatria Pedang Tarot Kartu Hartosna Pengendara Waite Tarot Dek

Ksatria Pedang Tarot Makna

Ksatria Pedang Tarot Makna Kartu Ksatria Pedang Tarot Daptar Eusi Makna Simbolik Ksatria ...
Maca deui Makna Tarot Ratu Pedang Makna Pengendara Waite Tarot Dek

Harti Kartu Tarot Ratu Pedang

Ratu Pedang Tarot Makna Kartu Ratu Pedang Tarot Daptar Eusi Harti Simbolik Ratu ...
Maca deui King of Swords Tarot Card Makna Rider Waite Tarot Dek

Harti Kartu Tarot Raja Pedang

Raja Pedang Hartosna Kartu Tarot Raja Pedang Tarot Daptar Eusi Makna Simbolik Utama Raja ...
Maca deui

Oke, seueur jalma katingali hariwang pisan nalika ningali Suit of Swords muncul dina bacaan. Tapi naha jas anu pikasieuneun ieu leres-leres pantes pikeun reputasi anu goréng?



Nya, éta gumantung kana kumaha anjeun resep ngagantung kana impian pipa sareng hangup lami. Melambangkan kapinteran murni, Pedang neukteuk sagala kaémbohan, omong kosong, sareng angan. Éta henteu salawasna pangalaman anu pikaresepeun, tapi biasana anu diperyogikeun.



Ieu perjanjian.

Perjalanan ngalangkungan Suit of Swords mirip pisan nganjang ka dokter gigi.

Yikes!



Tapi upami anjeun henteu angkat, nyeri na bakal langkung parah - sareng saatos 'd-word' parantos lebet kana pipikiran anjeun, anjeun terang yén éta parantos goréng pisan.

Tapi anjeunna tiasa bor!

lalaki virgo perséntase kasaluyuan awéwé virgo

Yap. Anjeunna (atanapi anjeunna) malahan tiasa masihan anjeun némbakan dina permén karét sareng ngaluarkeun huntu éta. Tapi anu pikaseurieun nyaéta, anjeun bakal ngaraos langkung saé pisan upami parantos réngsé. Anjeun terang éta ogé.



Singketna, perjalanan ieu meryogikeun kawani!

Leres, Pedang mangrupikeun senjata. Aranjeunna nuju biasa ngancurkeun. Tapi éta ngan ukur hiji sisi carita. Kanyataanna nyaéta Pedang dina Tarot ngagaduhan hartos bermata dua. Aranjeunna prihatin sareng dualitas sareng pangetahuan.

Pedang ogé digunakeun pikeun ngahaturanan, sapertos nalika nuju ngadadak Ksatria. Anjeun teu tiasa leres ksatria batur kalayan swatter laleur sanaos mantra kiamat pikeun samilyar critter airborne dimana-mana, leres? Éta bakal konyol.



Penting mertimbangkeun saha anu ngagunakeun pedang sareng naon tujuanana.

Pedang bakal masihan pahlawan kakuatan pikeun ngalengkepan hal-hal hébat, tapi jalma anu zalim tiasa nyiptakeun karuksakan anu teu masuk akal sareng éta. Sareng éta sanés cocooan. Éta kedah dijauhkeun ti barudak dugi ka aranjeunna kuat sareng cukup dewasa pikeun ngagunakeunana kalayan épéktip sareng bijaksana.

Pedang sorangan teu paduli. Tungtungna, éta ngan ukur sapotong agul waja seukeut ku gagangna.

Lambang Pedang Simbolisme

Suit of Swords aya hubunganana sareng Unsur Hawa , dunya alesan murni sareng akal. Éta ogé saluyu sareng Spades dina dek biasa maén kartu.

'Unsur' Tarot paling saé dibandingkeun sareng naon anu disebat kimia 'kaayaan zat:' padet ( Bumi ), cair ( Cai ), gas ( Hawa ), sareng plasma ( Seuneu ). Diajar ngeunaan 5 Unsur - Simbolisme & Harti .

Suit of Swords ngabentuk sasak antara Tongkat jeung Cangkir . Aranjeunna ngahubungkeun inspirasi sareng dorongan émosional pikeun ngawujudkeun ideu abstrak dina dunya fisik.

Pedang nunjukkeun naon anu mungkin sareng naon anu henteu. Anu langkung penting, Suit of Swords nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa nerapkeun ide anu saé. Tapi naon anjeun ngalakukeun kalayan ideu éta - sareng naha anjeun nganggo éta saé atanapi goréng - sanés perhatian Pedang.

Pedang alesan murni tanpa pangrasa.

dimana tempat jupiter dina tata surya

Jas tina pedang & Tanda Zodiak

Astrologis, Suit of Swords mangrupikeun kru anu narik ati. Dina Zodiak Kulon , Pedang aya hubunganana sareng Tanda Udara anu Gemini , Aquarius , sareng Libra .

Gemini salawasna ngemutan kadua sisi hiji masalah. Alami panasaran, tanda ieu henteu liren naroskeun, 'Naha kunaon?'

Énergi anu teu karasa na karasaeun pisan sapertos sakitar dua anak anjing Chihuahua dina waktos anu sami! Upami anjeun resep ka breed ieu, éta tiasa seueur pikaresepeun. Tapi panasaran Gemini ogé tiasa nyandak anjeun kana sababaraha daérah anu ekstrim pisan. Sareng éta tiasa pikasieuneun atanapi pikareueuseun.

Jauh pisan Aquarius lumayan saé pikeun néwak Gemini anu mantul di mana-mana - upami anjeunna resep dimana anjeunna badé kamana.

A visioner sareng pemimpi, Aquarius teras-terasan milarian daérah anu énggal sareng anu teu acan dijelajah. Tapi anjeunna umumna henteu sadayana paduli kana hal-hal anu bosen - sapertos detail - sareng aya waktos nalika batur mikir yén anjeunna sombong atanapi jauh teuing di luar sana.

Aquarius tiasa janten kaptén Star Trek favorit anjeun atanapi Godot. Éta tiasa ngantosan lami sateuacan anjeunna muncul.

Libra mangrupikeun pendukung lahir alami sareng perdamaian. Ati-ati beuratkeun sadaya pro sareng kontra, anjeunna mastikeun yén timbanganana saimbangna saimbang. Ieu tiasa janten padamelan anu cukup nyapekeun - sareng aya waktos nalika karanjang apel kedah dirobih - utamina nalika sababaraha apel busuk ngarusak sésa kebat.

Tangtangan anu ditepikeun ku Suit of Swords nyaéta nyaimbangkeun pamikiran sareng kakuatan.

Éta tiasa niup angin seger anu bakal masihan anjeun wawasan sareng inpormasi anyar anu diperyogikeun pikeun nyandak tindakan. Éta ogé tiasa ngingetkeun anjeun yén kaleuleuwihan kana ancaman anu dirasa bakal ngaluarkeun badai karusakan.

Gugatan Pedang dina Maca

Kusabab Pedang aya hubunganana sareng Unsur Hawa sareng akal, éta sering nunjuk kana logika sareng aktivitas méntal.

Dina Tarot Bacaan, aranjeunna bakal sering masihan wawasan kana prosés pamikiran sareng kasalahan mikir.

Inisiasi ku Pedang sering ngaraos nyeri, sabab éta maksa anjeun nerapkeun logika murni nalika ngungkulan hiji masalah - tanpa ngantepkeun émosi anjeun tiasa dilakukeun.

Suit of Swords tiasa ngabantosan anjeun langkung ngartos prosés mikir anjeun nyalira. Kadang-kadang, aranjeunna bakal nunjukkeun kumaha ngabéréskeun perjuangan batin. Aranjeunna ngadorong anjeun pikeun ningali dina dua sisi masalah, sareng aranjeunna bakal masihan inpormasi penting ngeunaan waktos kaputusan anjeun.

lalaki kanker sareng awéwé anu aya dina ranjang

Aranjeunna tiasa ngawartosan anjeun yén anjeun kedah ngumpulkeun langkung seueur inpormasi - atanapi nyandak sababaraha waktos pikeun mikirkeun hal-sateuacan sateuacan buru-buru dilakukeun. Di sisi anu sanésna, Pedang tiasa nunjukkeun yén anjeun kedah kendel sareng nekad nalika anjeun mikirkeun masalah.

Pedang sering muncul dina bacaan nalika anjeun dina kaayaan konflik - atanapi anjeun nuju nuju maca. Konflik ieu tiasa janten diskusi intelektual atanapi akademik anu parah, tapi ogé tiasa janten konfrontasi fisik.

Di dieu, aranjeunna mamatahan anjeun ngeunaan tindakan anu paling épéktip sareng cara pangsaéna pikeun nerapkeun kakuatan. Éta ogé bakal ngawartosan anjeun nalika salah sahiji pihak anu kalibet badé nganggo kakuatanana ku cara anu kaleuleuwihi atanapi kejem.

Jalma anu diwakilan ku kartu Pedang sering janten juru pandang anu hébat anu ngagaduhan seueur ideu anu saé. Kacida calakan, aranjeunna ogé komunikator alus teuing.

Nalika aranjeunna ngagaduhan rencana anu hébat pikeun tujuan anu langkung ageung, aranjeunna sering poho pikeun nambihan unsur manusa kana persamaan. Aranjeunna sering nyalahkeun kalemahan kusabab nolak.

Éta sabab aranjeunna henteu salawasna ngahubungi perasaanna. Akibatna, aranjeunna henteu paduli teuing kana parasaan batur.

Aranjeunna sering tiasa henteu merhatoskeun tanpa hartosna cilaka. Tapi upami teu diparios, kapikiran aranjeunna tiasa ningkat janten teu sabar sareng kakejaman.

Bernadette King Psychic Tarot Maca 785x300