Makna Tujuh Cangkir Tarot

Tujuh tina Piala Tarot Makna Pengendara Waite Tarot Dek

Makna Tujuh Cangkir Tarot

Tujuh Cangkir Tarot Daptar Eusi



Makna Tujuh Cangkir Tarot

Gairah mangrupikeun bahan bakar anu nguatkeun mesin tina ambisi anjeun. Tapi anjeun kedah nyalurkeunana kalayan bijaksana, atanapi éta bakal nyéépkeun anjeun ngingetkeun Tujuh Piala.



Éta pisan sapertos béngsin. Lebetkeun kana bak anjeun, sareng 15 galon bakal nyandak anjeun ti New York City ka Philadelphia kalayan cukup gas kénca pikeun ngajajah kota. Tuang kana taneuh, sareng anjeun parantos nyiptakeun kaayaan anu bahaya pisan.



Sanaos penting pisan pikeun sadar pisan kana kahoyong anjeun, éta ogé penting pisan pikeun henteu janten bungkus ku aranjeunna.

Lamunan anu paling pikaresepeun urang ngan ukur pikaresepeun salami aranjeunna tetep dina alam lamunan.

Oh, anjeun nuju mikiran hubungan anu gairah sareng batur sapagawean anu seksi bakal hébat? Pamajikan sareng murangkalih anjeun tiasa ngagaduhan pamendak anu béda-béda ngeunaan éta. Sareng upami impian éta janten kanyataan, prosés perceraian sareng penjagaan anu salajengna bakal ngajantenkeun impian éta janten impian anu langkung ageung tibatan kahirupan!



Kusabab kitu Kabbalists nyebat Tujuh Cangkir tarot teh Lord of Illusory Sukses ! Ieuh, Vénus di Scorpio infuse eling ku émosi overpowering. Naha anjeun kantos hoyong anu goréng pisan, anjeun sacara harfiah tiasa ngasaan? Sacara harfiah ? Éta énergi kartu Tujuh Piala.

Tapi tungtungna, éta tiasa sadayana ngan ukur haseup sareng kaca spion.

pisces lalaki taurus awéwé dina ranjang

Méga dina Seven of Cups ngalambangkeun komunikasi ketuhanan dina jas tarot anu sanés. Tapi dina jas Cups, aranjeunna sering ngingetkeun ilusi sareng tipu daya diri.



Cangkir dina tinggaleun dieusian ku simbul minuhan matérial: séks, kaamanan, sareng kabeungharan. Anu dina katuhu tina Tujuh Piala daya tarik pikeun kabutuhan émosional anjeun: kanyaho, kakuatan, sareng kasuksésan.

Tapi cangkir dina puseur Tujuh Piala mangrupikeun anu paling bahaya tina sadayana: Éta ngandung ilusi pencerahan spiritual. Tokoh awéwé dina cangkir dijilbab, sapertos High Priestess di Major Arcana, tapi anjeunna aura beureum nunjukkeun yén anjeunna ngan ukur proyéksi kahoyong anjeun nyalira.

Percanten atanapi henteu, nyarioskeun bédana antara ilusi sareng kanyataan langkung gampang tibatan anu anjeun pikirkeun. Upami éta nyata, éta bakal tetep aya énjing.



lalaki virgo jeung awéwé aquarius séksual

Tegesna Tujuh tina Piala Tarot Makna

Tujuh Piala mangrupakeun kasempetan anu kuat pikeun diajar pisan ngeunaan diri anjeun. Éta pasti mangrupikeun uji karakter anjeun.

Saperti Bulan dina Mayor Arcana, éta ngamungkinkeun anjeun ngajajah fantasi paling liar, paling aheng anjeun tanpa kedah hariwang ngeunaan akibat dunya nyata. Nulis papanggihan anjeun kana jurnal anjeun atanapi nyatakeunana sacara artistik bakal pédah pisan.

Tapi Bulan ngagambarkeun a panggung alam dina kamajuan spiritual anjeun. Upami anjeun henteu nolak tarikan na, éta sacara intuitif bakal ngakibatkeun anjeun kana kasadaran spiritual anu langkung luhur. Henteu kitu sareng kartu Tujuh Piala!

Naha pangalaman anjeun di dieu bakal ngakibatkeun anjeun kana pamahaman anu langkung luhur - atanapi dimana waé pisan - gumantung kana kumaha akuratna kompas moral anjeun. Naon anu anjeun lakukeun kalayan énergi dina kartu ieu nyaéta tanggung jawab anjeun nyalira.

Tujuh Piala sering dipirig ku émosi anu kuat, ampir-ampiran. Upami anjeun henteu aya hubungan sareng parasaan anjeun - upami anjeun henteu ngagaduhan rasa anu jelas pisan ngeunaan saha anjeun - ieu tiasa ngajantenkeun anjeun rentan ka jalma anu henteu ngagaduhan minat anu pangsaéna pikeun anjeun.

Tujuh Piala nyarankeun yén anjeun nunda kaputusan penting dugi ka gaduh pandangan anu langkung jelas. Upami kasempetan kauangan atanapi romantis siga anu saé pisan janten leres ayeuna, aranjeunna sigana mah. Ieu sanés waktos anu saé pikeun ngalakukeun komitmen anu teu tiasa mundur engké.

Upami kasempetan ieu mangrupikeun masalah nyata, éta bakal tetep aya énjing.

Upami anjeun nampi komunikasi ti dunya roh, candak ku gandum keusik. Komunikasi ieu biasana sacara simbolis sareng muatan émosional. Sering peryogi réfléksi mangtaun-taun sareng sirah anu asik pikeun milah aranjeunna sareng napsirkeun leres-leres.

Pikirkeun sadaya tungtung ramalan dunya anu dilakukeun ku sababaraha taun ka pengker.

Sanajan aranjeunna hartosna ogé, mahluk spiritual bakal sering maén dina kahoyong anjeun. Upami aranjeunna nyarioskeun hal-hal anu anjeun hoyong ngupingkeun, anjeun bakal ngajantenkeun garis komunikasi kabuka langkung lami. Nyéépkeun waktos teuing sareng roh tiasa ngajantenkeun anjeun 'sumanget mabok.' Sapertos mabok vodka lami anu biasa, éta tiasa ngarusak penilaian anjeun, sapertos anu kasebut inohong dina kartu Tujuh Piala anu obsesi parantos ngajantenkeun anjeunna janten kalangkang nyalira.

Tujuh tina Piala Ngabalikeun Harti Kartu Tarot

Nalika kartu Tujuh Piala dibalikkeun, sadaya impian sareng lamunanana dituang ka dunya fisik. Aranjeunna tiasa ngarobih anjeun atanapi nungkulan anjeun. Atanapi aranjeunna ngan saukur tiasa ngaleungitkeun - sapertos gelembung sabun.

Kumaha pangaruhna kana kahirupan sadidinten, gumantung kana visi ieu sareng kumaha réaksi anjeun.

Daripada langsung mecat aranjeunna, anjeun tiasa ngalakukeun anu mangpaat sareng aranjeunna. Sapanjang sajarah, seueur awéwé sareng lalaki anu hébat parantos dipoyok salaku pemimpi. Tapi aranjeunna percanten sorangan. Anu langkung penting, aranjeunna yakin yén visi aranjeunna ngandung hal anu berharga. Daripada ngadangukeun naysayers, aranjeunna bade ngalih dunya maju ku cara gancang-gancang.

leo awéwé sareng kasaluyuan awéwé leo

Impian anjeun tiasa ngijinkeun anjeun némpél kana waduk ageung sumberdaya anu anjeun panginten henteu terang anu anjeun kantos gaduh.

Downside nyaéta yén sadaya énergi ieu tiasa ngabahekeun anjeun. Daripada ngagunakeun éta salaku alat pikeun ngabeungharan kahirupan anjeun, anjeun tiasa mutuskeun nyerah kana godaan ku ngagunakeun éta salaku kabur tina tantangan dunya nyata. Upami anjeun ngalakukeun éta, anjeun bakal nyéépkeun waktos anu berharga.

Pastikeun tetep suku anjeun pageuh dipelak dina taneuh.

Sababaraha lamunan ngan saukur ngaleungit nalika aranjeunna nyanghareupan tiis, kanyataan hésé tina kahirupan nyata. Ieu mangrupikeun bagian tina tumuh. Leres, impian éndah panginten parantos atosan. Tapi teu kedah janten sinis. Anu tibalik nyaéta anjeun ayeuna ngeusi rasa kajelasan sareng tujuan.

Sareng dunya nyata tiasa unggal pikabitaeun sakumaha impian liar anjeun.

Korespondensi Métail Tujuh Cangkir Tarot Kartu:

Unsur : Cai
Tanda Zodiak : Scorpio
Kristal penyembuhan : Empang

Kartu Tujuh Piala & Nomer Tarot

Kabbalistically, tujuh pakait sareng sipat gairah sareng pikaresepeun Vénus . Dina tradisional Nomérologi, 7 pakait sareng intuitif Néptunus . Sanaos saé ngagaduhan visi sareng impian, pastikeun anjeun tiasa mendakan jalan pikeun nyiptakeunana dina kanyataan.

Diajar langkung seueur ngeunaan seni suci suci tina Nomérologi . Anggo urang Kalkulator Numerologi pikeun milarian naon anjeun Jalan Kahirupan , Nyawa , Kapribadian , Kasaluyuan jeung Angka Karir anu sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan ningkatkeun sagala bidang kahirupan anjeun!