Kasaluyuan Sagittarius: Asih & Dina Ranjang

Sagittarius Kasaluyuan Tanda Zodiak 1200x960

Kasaluyuan Sagittarius:
Dina Asih & Dina Pesanggrahan



Sagittarians tiasa ngalungkeun shebang tina pésta cinta!

Ngantosan.

Éta henteu leres kaluar.



Kami henteu hartosna nu jenis pésta cinta.

OKÉ. Urang rada ngalakukeun. Barina ogé, ieu nyaéta Sagittarius kami nuju nyarios.

Tanda Zodiak Ieu henteu murag asih sakumaha aranjeunna 'moro' éta. Sakali urang Sagitarius ningali apal paribasa tina panonna, aranjeunna terang ujung panahna sareng hayu urang ngapung!



Heueuh naha aranjeunna sono kana tandatanganana sareng sakali Sagitarius parantos ningali ka anjeun Bapak atanapi Ibu Apple, anjeun ogé ngan ukur tiasa gulung dina gula sareng nyandak inuman sabab anjeun badé janten forambe flambe '!

Oh, henteu kami ngawartosan anjeun?

Sagittarians diciptakeun foreplay…

Daptar Eusi Sagittarius Eusi



Sagittarius dina Cinta

The Archer ragrag asup jeung kaasih sakumaha gancang ngarobah kaos kaki maranéhanana. Nalika nargétkeun calon pameget anjeun lakukeun kalayan getol. Anjeun resep persaingan anu saé sareng ngéléhkeun batur kalayan tatapa anu datang tapi basa awak 'ngajauhan' leres-leres ngompa getih anjeun.

Jalma anu kencan sareng Sagittarius gancang mendakan joix de vie anjeun - raos humor, prakarsa sareng kamampuan anjeun pikeun némbalan solusi kreatif.



Aranjeunna ogé mendakan jalma anu, jero pisan, ngarasa gemet ngeunaan kawajiban sareng komitmen.

Pastina anjeun resep pikabungaheun ngudag, tapi corétan mandiri anjeun sering ngaganggu nyandak kabisat anu ageung kana kaayaan jangka panjang. Anjeun henteu hoyong kajiret dina perkawinan anu monoton, sareng tiasa milih hubungan anu kabuka pikeun ngajaga kaayaan seger.

Kurangna timburu pikaresepeun pikeun sababaraha pasangan, sakumaha ogé kamampuan anjeun pikeun ngahampura bahkan henteu satuju kana dalliances.

Dina pertandingan kencan anjeun tanda Star terus-terusan gerak. Nyatana, anjeun ngahaja nyiptakeun jadwal anu nangtang ngarep-ngarep mendakan jalma anu teras-terasan sareng gerak anu tetep anjeun.

Dina kaseueuran conto anjeun bahkan henteu ngarencanakeun, anjeun ngan sacara spontan mendakan ide sareng ngajalankeunana. Éta tiasa ngajantenkeun hésé pikeun pasangan poténsial, tapi teras éta sadayana tujuan tés anjeun.

Jalma anu katinggaleun moal meunang balapan pikeun haté anjeun.

Upami anjeun resep kana Sagittarian tong nyobian ngudag anjeunna. Nyatana, ngalakukeun mundur buru-buru jauh langkung pikaresepeun. Saatos éta Archer nyetél situs, nyandak tujuan sareng ngaleupaskeun panah cinta. Sedengkeun gim ieu sigana rada ngora éta hargana.

Upami Sagittarius anjeun henteu ngudag anjeun, anjeun gaduh jawaban anjeun. Upami aranjeunna ngudag, anjeun bakal gancang disapu tina suku anjeun ku salah sahiji tanda anu paling dipikacinta dina Zodiak. Sakali dina hubungan ngajaga hawa misteri éta tetep. Simpen sababaraha rusiah juicy dina topi anjeun sareng nunjukkeun ka Archer kakuatan sareng kamampuan anjeun pikeun ngagulkeun batur.

Upami anjeun jinis anu lemah lembut sareng rawan ceurik, tetep jauh sabab urang Sagitari ngabenci kabutuhan.

Sababaraha kagiatan hébat anu ngalaksanakeun perhatian Archer anu teras-terasan kalebet asakan global, bentuk seni anu unik sareng perjalanan impulsif di luar negeri.

Nalika anjeun tiasa kéngingkeun Sagitarius anjeun dumuk, kalibet kana diskusi anu langkung jero ngeunaan daérah anu dipikaresepna. Tetep tungtung paguneman anjeun enteng, nunjukkeun sopan ka sadaya jalma di sakuriling anjeun sareng tumuh tulang lucu!

Anjeun peryogi sadayana aptitudes ieu pikeun ngajaga Pikiran Archer kabagjaan ieu.

Sagittarius dina Pesanggrahan

Upami anjeun milari pameget anu panasaran henteu katingal jauh deui. Sedengkeun Sagitarius henteu teras-terasan janten emosional dina ranjang, aranjeunna pasti terang kumaha ngaktipkeun pesona sareng daya tarik séks. Salaku Sagittarian anjeun mendakan cinta pisan pikaresepeun tapi hoyong ragam pikeun rempah tambahan éta.

Terus-terusan, ulangan pagelaran posisi lami sami sanés pikeun anjeun! Tapi pikeun pasangan anu kersa ékspérimén anjeun nyayogikeun keahlian anu ampir nandingan Scorpio! Liar sareng éndah nyimpulkeun naon anu anjeun pikahoyong tina hubungan séks. Aya sacara harfiah sakedik teuing 'di ditu' pikeun Archer.

Woe pikeun pasangan anu teu tiasa ngajaga anjeun - éta mangrupikeun breaker deal.

Salaku pasangan pikeun Sagittarius anjeun nimu aranjeunna nyandak lambat, pendekatan ngagoda.

Ieu sanés ngeunaan ngamimitian seuneu, tapi ngeunaan ngamimitian sababaraha percikan sareng ngawangun dugi ka anjeun duaan hurung.

Sadayana lamunan anu anjeun kantos kagungan?

Ngajajah aranjeunna nganggo Sagittarius anjeun sareng anjeun bakal ningali naon anu raoseun nyata. Salami ngadamel cinta anjeun mangrupikeun dalil 50-50 dina hal perhatosan, jalmi atanapi gal ieu tiasa ngagugulung dunya anjeun ku cara anyar.

Sapertos kaulinan kencan, cara anu pangsaéna pikeun nyandak Archer dina ranjang nyaéta pura-pura sapertos hal anu terakhir dina pikiran anjeun. Sabalikna, bawa ka luar pikeun jalan-jalan panjang atanapi sababaraha jinis kagiatan fisik.

Jauhan tina topik anu beurat sareng naon waé anu bau komitmen.

Upami anjeun masihan Sagittarius anjeun kabébasan pikeun moro anjeun, aranjeunna bakal bobo sareng kelamin kalayan suar anu matak anu ngajantenkeun anjeun datang deui.

Fakta Sagittarius & Asosiasi Metafisik

Kaping: 23 Nopémber- 20 Désémber
Lambang: The Archer
Frasa konci: 'Oh kitu'
Planét: Jupiter
Batu lahir: Citrine (Nopémber) ; Blue Topaz (Désémber)
Nomer Geter Nomérologi: 3
Elemen: Seuneu
Kembang: Narcissus & Dandelion
Warna: Biru Cahaya & Ungu
Dinten: Kemis
Cakra: Solar Plexus (Manipura)
Kembar Zodiak Cina: Beurit
Lucu Kembar Zodiak Cina: Beurit
Asosiasi Kartu Tarot: Temperance (Sagitarius), Kabayang Kabeungharan (Jupiter)
Penyembuhan Kristal: Amber, Chrysocolla, Imperial Topaz, Jasper, Malachite , Moonstone , Tourmaline, Pirus
Sagittarius selebritis: Jimi Hendrix, Cik M. Bette Midler, Mark Twain, Frank Sinatra, Walt Disney, Brad Pitt

sato naon ari téh

Kasaluyuan Sagittarius Sareng Sadaya 12 Tanda Zodiak

Aries sareng Sagittarius

Sagittarius sareng Aries YOU cocog pisan pikeun silih!

Sapertos anjeun, Aries resep sosialisasi, ngagaduhan minat anu rupa-rupa sareng umumna ngan saukur ngan ukur linggih sareng nyarios sababaraha jam. Hiji-hijina masalah poténsial di dieu nyaéta duanana tanda ieu ngagaduhan watek gancang.

Dina catetan anu langkung positip, anjeun moal tiasa tetep ambek silih lami sateuacan anjeun nyium ranjang.

Taurus sareng Sagittarius

Ieu pasangan pondok-pasang rawan argumen. Salaku Sagittarius sumanget bébas anjeun mendakan Taurus teuing bossy sareng cara pikeun biasa ngeunaan ampir sadayana. Anjeun kedah ka luar sareng maén sareng anjeun gaduh kabiasaan nyarioskeun hal anu salah dina waktos anu salah (sahenteuna upami anjeun nguping Banténg).

Hal utama anu diperebutkeun ku dua hal ieu nyaéta pastikeun nempatkeun sagala harepan tina hubungan: artos. Bull teuing konservatif nalika anjeun mikir yén anjeun, 'henteu tiasa nyandak éta sareng anjeun.'

Gemini sareng Sagittarius

Ieu pasangan jangka pondok sacara umum.

Anjeun duaan terang kumaha ngadamel pyrotechnics di pangkeng kalayan imajinasi sareng sakedik dolanan. Hanjakal anjeun ogé terang kumaha gelut tanpa lelah.

Upami anjeun henteu ngalakukeun hubungan séks anjeun nuju ngalangkungan snafu komunikasi salajengna.

Antukna ieu janten ngalelahkeun sareng anjeun duaan ngaléngkah (tapi henteu tanpa gaduh érotis sakedik heula).

Kanker sareng Sagitarius

Oscar Wilde kantos nyarios, 'réréncangan sajati nyuduk anjeun di payun'. Éta lumayan leres pikeun duo ieu.

Anjeun tiasa silih panasaran sareng aya hawa séksualitas, tapi kaseueuran anjeun duaan henteu pernah 'silih' silih.

Penguasa kanker, Bulan, nyababkeun émosina nalika Sagittarian ngan hoyong kabur ti bumi nalika kaayaan janten moros.

Lengkep nganggo interaksi anu enteng dina konéksi ieu.

Leo sareng Sagittarius

Upami anjeun hoyong hirup petualangan pastina tingali ka Leo!

Duanana tanda nangkeup kamerdekaan sareng cinta jalma anyar, tempat sareng hal-hal. Upami aya cara pikeun anjeun duaan ngumbara salami kahirupan anjeun, anjeun bakal bagja pisan.

Sanaos tanpa éta, kumaha ogé, sumanget Sagittarius anjeun terang persis kumaha ngahontal Leo dina tingkat anu jero, ningkatkeun harga diri Leo anu diperlukeun sareng ngadeukeutkeun du'a.

Anu tiasa urang sebutkeun nyaéta: Kagungan waktos anu hébat!

Virgo sareng Sagittarius

Bola kristal kami nyarios yén ieu hubungan anu teu jelas. Anjeun duaan sapertos jalma béda.

Anjeun ningali pasangan Virgo salaku prim sareng kanji, teu kakantun jauh teuing caket pikeun jiwa Sagittarian anjeun.

Pasti anjeun duaan tiasa gaduh paguneman anu saé, tapi di luar éta anjeun ngan ukur silih ganggu sapertos kertas pasir dina sunburn.

Skip ieu.

Libra sareng Sagittarius

Ieu tiasa janten corak nasib anu héran. Anjeun enchanted ku kreativitas Libra urang, gaya na sikap santai. Samentara éta anjeun mamingan di Libra ku jalan kabur anjeun sareng carita anu dihasilkeun (sababaraha di antawisna anakna kaleuleuwihi tapi Libra henteu kapikiran - aranjeunna ningali kasenian dina nyaritakeun).

Anjeun panginten kedah cicing sakedik ngadeukeutan ka bumi sareng Libra anjeun tibatan anu anjeun biasa, tapi éta pantes pikeun ngabantosan sareng kakasih anu saé.

Scorpio sareng Sagittarius

Mitra ieu duanana henteu stabil sareng teu tiasa diandelkeun. Éta saperti teu mirip ngalakukeun dua anjeun alus naon ogé.

Salaku Sagitarius anjeun bakal gancang ngaraosan Scorpio's saatos anjeun ngumbara jauh teuing. Jarak éta tuang timburu ka Scorpio.

Upami éta henteu saé goréng Scorpio anjeun moal ngagaduhan perasaan ngagoréng dina ranjang. Hartosna, Scorpios sizzle sareng Sagittarians romp. Scorpios gaduh karep sengit anu ngadominasi momen sareng deui ngajantenkeun anjeun karaos kajebak.

Henteu saé. Ngalangkungan.

Sagitarius sareng Sagitarius

Aya sababaraha argumén di komunitas Astrologi naha union Sagittarius-Sagittarius bakal hurung atanapi hancur.

Leres, duanana pasti ngartos perluna otonomi sareng pikagumbiraeun tapi dua jiwa sieun komitmen henteu meunang saé pisan dina kanyataan.

Sora urang? Aya ogé kapentingan anu dipikaresep tibatan hubungan pikeun ngajaga kaayaan tetep hirup.

leo bikangna sareng kasaluyuan lalaki libra

Capricorn sareng Sagittarius

Sanés jalma mendakan kasieun dina union ieu. Capricorn sareng Sagittarius bakal ngonci tanduk tina luncat.

Tingalian Sagittarian anjeun dina kahirupan ngajantenkeun Capricorn katingali leres-leres ascorbic.

Anjeun soar dina kahirupan bari Capricorn nyandak jalan laun sareng ajeg dimana aranjeunna yakin dina tatakrama. Salaku tambahan anjeun ngaraos resep Capricorn anjeun bakal senang upami anjeun angkat ka biara dimana kapentingan sosial henteu ngaganggu anjeun ti aranjeunna.

Ieu ngan saukur skenario no-win tanpa faktor mangpaat serius dina grafik anjeun.

Aquarius sareng Sagittarius

Ieu hubungan anu pantes dituang. Sedengkeun waktos anu peryogi Aquarius sareng Sagittarius pikeun ngembangkeun parasaan jero pikeun silih, aranjeunna sigana bakal datang tanpa tekanan atanapi kedah.

Anjeun sareng Pamawa Cai duanana terang kumaha HIRUP, sareng upami anjeun tiasa ngalaman hal-hal hébat éta babarengan, langkung saé. Dina kasur anjeun duaan kreatif sareng resep nyobian anu énggal.

Ieu sanés ho-hum cinta damel ku nanaon. Ngarasakeun!

Pisces sareng Sagittarius

Mimitina hubungan ieu sadayana ngeunaan kelamin hébat, anu sadayana saé sareng saé.

Mangkaning anjeun mendakan Pisces isin teuing sareng gumantung kana karesep anjeun. Ogé, Sagittarians henteu leres-leres ngagaduhan panyaring sareng condong nyebatkeun hal-hal anu sacara parah bakal ngaraheutan Pisces sénsitip.

The Fish ngimpi tina pasangan sampurna nalika anjeun bahagia janten babaturan sareng kauntungan.

Tambih Deui, anjeun nuju henteu leres-leres milarian pasangan hirup (atanapi panginten anjeun pikir) janten ilaharna hubungan ieu implode mimiti.