Cakra Sakral (Syadisthana Cakra): Penyembuhan, Meditasi, Hartosna, Batu & Kristal

Sacral Chakra Syadisthana 2nd Orange Chakra 1280x960

Cakra Sakral (Cakra Syadisthana):
Penyembuhan, Meditasi, Hartosna, Batu & Kristal

  • Motto: Abdi Ngaraos
  • Mantra: KA ANJEUN
  • Warna: oranyeu
  • Elemen: Cai
  • Tanda Zodiak: Pisces, Kanker sareng Scorpio



Anjeun henteu tiasa ngagaleuh Barang anjeun kecuali Cakra Kadua anu pencét kana sadaya silinder, Darling. Kadua, atanapi Cakra Sakral mangrupikeun tanaga pikeun énergi Yin. Éta sadayana percikan anu ngajantenkeun urang kreatif, nempatkeun urang leres-leres ngempelkeun émosina, sareng ngabantosan urang hirup dina kahirupan anu lengkep. Nami Sanskerta na nyaéta Syadisthana, sareng hartosna tempat cicing. Roda énergi spiritual ieu cicing dina tombol beuteung anjeun, linggih di dinya sapertos permata Amber anu energetik dina bujal anjeun.

Daptar Cakra Sakral



Cakra Sakral (Cakra Syadisthana) Simbolisme & Hartosna

Janten hayu ?? urang nyarioskeun ngeunaan Cakra Sakral éta. Émut kumaha jinis séks dasar hirup di Akar Cakra anjeun? Nya, upami anjeun hoyong naékkeun Hotness Quotient, anjeun laksanakeun di dieu. Nalika Cakra Sakral anjeun masak? ', Sensualitas pikaresepeun, anjeun leres-leres otentik, sareng anjeun teu ngagaduhan rasa sieun ngeunaan jero kana naon anu anjeun pikaresepeun dina sagala tingkatan. Ieu dimana anjeun ngantepkeun diri, tanpa aya kaputusan.



Cakra Sakral oge dimana hal-hal janten kreatif. Kelamin ngalahirkeun orok, urang kéngingkeun éta. Tapi panulis ngalahirkeun buku anu berkesan, masak kalahiran hébat, tukang tenun kalahiran lawon anu éndah ?? éta sadayana kreativitas. Janten dina raraga nyangking karya agung anjeun ka dunya, Chakra Kadua kedahna ngagurilap jeruk anu séhat, séhat. Pikir Madonna, pikir Adele, pikir George Takei. George Takei? Leres! ?? Sulu ti Star Trek mangtaun-taun mawa carita hirupna ka Broadway; Allegiance musik smash mangrupikeun perkawis budakna di kamp-kamp internét Jepang, sareng visi anu sumanget na anu ngajantenkeunana. Pikeun masing-masing jalma ieu, Chakra Kadua keur dipikacinta sareng dirawat, anjeun bet.

Cakra Kadua ogé mangrupikeun émosina. Upami anjeun hoyong pikeun manifestasi di dunya, orok, Cakra ieu kedah diraos. Kelimpahan Nyaéta Oranyeu! Kelimpahan dina hubungan anu padet, kaayaanana dina kamakmuran, kaayaanana dina museur kana émosional, éta hirup di dieu. Jalma-jalma anu anjeun kenal saha anu gampang diantep, anu émosi anu anjeun percanten janten Nyata Nyata? Cakra Sakral aranjeunna sampurna.

Sareng henteu ?? tong hilap intuisi anjeun! Éta sanés ngan ukur barang Panon Katilu, dulur ?? naon anu urang nyarioskeun nalika urang ?? pencét ?? pencét ?? kana hal anu urang henteu tiasa ngajelaskeun sacara logis? RASA GUT! Ding ding!



Nalika anjeun ngira Cakra Sakral, pikir kasaimbangan émosional, kreativitas anu lezat, sareng Tengah wengi Di Oasis. (Henteu kunanaon, kuring badé bobogohan nyalira. Pilarian milarian Maria Muldaur sekitar taun 1976. Sareng ngaraosan sababaraha tanggal nalika anjeun ?? nuju ningali éta.)

leo lalaki sareng hubungan awéwé libra

Cakra Sakral (Cakra Syadisthana) Penyembuhan & Diberesihkeun

Janten Cakra Sakral anu séhat disada sapertos pikaresepeun, leres? Percanten ka abdi, iraha éta rusak, kitu ogé anjeun. Cakra Sakral ngalirkeun tanaga ngalangkungan seueur bidang penting: kelenjar adrénal anjeun, lampiran, kandung kemih, kandung empedu, daérah pinggul anjeun, ginjal, peujit, ati, punggung handap, pankréas, limpa sareng lambung. Sareng tangtosna, sadaya organ réproduktif dipasang di dieu ogé. Janten upami Chakra ieu henteu lancar, anjeun bakal kacapean, UTI, masalah pencernaan, kram sareng kasusah haid, PMS, alergi dina hawa, sareng kecanduan. TEU pikaresepeun hirup - sareng, upami anjeun nampi ieu, ogé anjeun ogé!



Upami Cakra ieu kacau, maka stabilitas émosina anjeun. Anjeun naha caket atanapi tiis; euweuh jalan tengah. Anjeun nyinggung dina hal-hal pangleutikna. Tingkat kapercayaan anjeun Zero. Kreativitas anjeun ditantang. Blok panulis ?? Ngaraos aya di dinya ?? teu aya anu énggal pikeun anjeun pikeun dilakukeun / nyarios? Di dieu. Pesimis? Yap.

Janten hayu urang tingali kumaha nambutkeun éta Sacral deui janten sobat urang ...

Hampura. Ngahampura diri pikeun hubungan anu teu sampurna, proyék kreatif anu teu kamana-mana. Ngaleupaskeun naon ?? barang ?? sakitar hubungan goréng, kaasup traumas sareng nyiksa. Émut yén ANJEUN sanés STUFF anjeun. Raos nyaman sareng juicy, mahluk seksi anjeun. (Sareng kuring henteu paduli sabaraha yuswa anjeun. Anjeun masih mahluk anu nikmat. Ngagaduhan éta?)



Janten leres ka Anjeun. Entong nampi hubungan anu henteu ngabantosan anjeun, jalma anu nyedot anjeun garing. 'Nuhun tapi henteu nuhun' - ?? éta ?? motto anyar anjeun.

Kadaharan jeruk, tangtosna, mangrupikeun barang anu saé. Jeruk sorangan. Cabé jeruk jeruk. Aprikot. Wortel. Sareng dina lauk anu sanés jeruk, buah tropis, minyak séhat anu saé leres (Mantéga REAL! Minyak kalapa!) Sareng cai sadayana tiasa ngabantosan Cakra Kadua éta. Pikaresepeun tuangeun ku hal-hal sapertos paprika, wijén atanapi caraway siki, ketumbar atanapi adas. Nuju licorice upami anjeun ngagaduhan idaman anu manis.

Haneut ngabantosan pisan masalah Chakra Kadua. Bungkus diri dina comforter jeruk. Kaduruk lilin jeruk nganggo minyak atsiri jeruk dihijikeun. Tingali seuneu dina hawu anjeun (seueur jeruk haneut di dinya!). Soak dina mandi kalayan gardenia, kayu manis atanapi vanili.

Sareng urang teras nyarankeun supados panginten anjeun ngadukung anjeun.

Coba ieu MANTRAS:

Kuring nganut sareng ngararasakeun kahirupan dina ukuran anu lengkep.

Abdi sumber tina kreativitas anu pikaresepeun.

Kuring percanten kana intuisi kuring pikeun nyandak kuring inpormasi anu bener sareng mangpaat.

Cakra Sakral (Cakra Syadisthana) Balancing & Realignment

Émut yén ngimbangan langkung gampang tibatan nyageurkeun Cakra Kadua anu ditiup.

Salah sahiji anu paling saderhana nyaéta alternatip Nostril engapan. Éta dimana anjeun linggih dina posisi anu nyaman, sareng nahan irung anjeun ku jempol di katuhu sareng ramo indéks anjeun di kénca anjeun. Tutup liang irung katuhu. Rénghap (lembut!) Lebet kénca. Teras leupaskeun katuhu, tutup kénca, sareng napas kaluar. Ayeuna balikeun deui ?? tutup kénca, napas liwat katuhu, teras tutup katuhu sareng napas kaluar kénca. (Éta henteu sesah disada na, leres.) Ieu menenangkan, museur, sareng ngajadikeun sél éta sadayana dioksigasi.

leo awéwé sareng kasaluyuan lalaki gemini

Visualisasi? Bayangkeun bal jeruk caang anu ngaliput anjeun tina bujal dugi ka organ réproduktif anjeun. Ngambekan kaluar sareng kaluar sacara tenang; tingali bal na dilegakeun, warnana sareng kahaneutan ngirimkeun bagja anu bahagia di unggal bagian anjeun. Ngan asup kana perasaan yum éta.

Jeruk tiasa janten warna anu tangguh pikeun dipakai, tapi bahkan sentuhanana (Anting! Selendang! Sabuk!) Tiasa ngabantosan hal-hal pikeun nyaimbangkeun anjeun.

Cakra Sakral (Cakra Syadisthana) Aktivasina

Leres, aya ?? gampang pikeun nuduhkeun yoga, disebut Kukupu. Diuk dina taneuh. Bawa dampal suku anjeun payuneun anjeun. (Candak aranjeunna caket anjeun sakumaha anu anjeun tiasa, tapi henteu ngaruksak diri.) Hayu suku anjeun kabuka ?? - leres-leres buka cangkéng éta. Terus gulung ka handap (cekel kana suku dimana aranjeunna ayana) saageung anjeun tiasa angkat sareng ngan ?? 'Janten'. Ngarasa manteng. Ngarasa cangkéng anjeun ngan ukur muka.

Kristal tiasa kéngingkeun Chakra Kadua anjeun, tangtosna. Henteu aya urutan anu hadé pikeun Heboh, kami nyarankeun Amber, Oranyeu Carnelian, Citrine, Karang, Garnet, Golden Agate, Moonstone, Oranyeu atanapi Coral Calcite, Leonard Jasper, Moonstone, Oranyeu Tourmaline, Sunrise Quartz, Vanadinite.

Upami Cakra Sakral anjeun revving, anjeun pijar di dunya. Anjeun nyiptakeun cara ngambekan. Hubungan anjeun sakumaha ngandung gisi salaku hidangan anu pangsaéna di réstoran bintang lima. Sareng anjeun leres-leres terang sareng BOGOH saha anjeun.

Sareng henteu ?? sapertos anu raoseun!