Libra Budak: Sipat, Kapribadian & Karakteristik

Kapribadian Libra Budak, Sipat, & Ciri Katerangan 1280x960

Libra Child:
Sipat, Kapribadian & Ciri



'Ka cinta kaéndahan nyaéta ningali cahaya.' - Victor Hugo

Libras mangrupikeun budak lalaki sareng awéwé 'gambar ageung' tina Zodiak.



Tanda bintang ieu ngagaduhan kamampuan luar biasa pikeun leres-leres ningali kaayaan sareng jalma sacara gembleng dina sabab aranjeunna 'ningali' sacara holistik, sacara global.



Padahal anu sanésna urang kajebak ku pendapat urang nyalira, tanda Libra tiasa sareng 'kéngingkeun' sadaya sisi tina pamikiran atanapi ideu.

Ayeuna, ngajantenkeun aranjeunna nyandak kaputusan sareng tetep aya dina carita anu sanés…

Daptar Eusi Anak Libra

Sipat Libra Budak, Kapribadian, & Karakteristik



Upami anjeun ningali kebon kosong anu nembé sababaraha waktos ka pengker pinuh ku kekembangan, tingali deui.

Anjeun kamungkinan pisan ningali Libra linggih di tengah-tengahna, narik kelopak kembang sésana anu terakhir sareng nyuhungkeun waktos samilyar;

'Anjeunna / Anjeunna bogoh ka abdi, anjeunna / anjeunna henteu bogoh ka kuring?'



Kolot budak Libra bakal senang terang yén pancénna moal teuing hésé. Barudak Libra gaduh kapribadian anu saé bahkan ku bagian anu séhat tina kabersihan anu dialungkeun pikeun ukuran anu saé. Nalika diasuh di bumi anu bahagia, seuseueurna janten déwasa stabil pisan.

Di kalangan sosial anak Libra anjeun sok janten bagian tina paguneman. Simbol Libra nyaéta tina Timbangan. Ieu ngakibatkeun aranjeunna resep ngadangu duanana (atanapi langkung) sudut pandang kana mata pelajaran anu tangtu.

Nalika sawala kaluar tina kasaimbangan, tapi, aranjeunna sacara alami bakal ngalih kana jambatan nyobian ngawangun jambatan sareng ngaleutikan sela. Hal ieu ngajantenkeun murangkalih Libra rada kasohor tapi kaluar tina ramé éta anjeunna milih bunderan alit sareng saha aranjeunna tetep caket.



Silaturahmi éta penting pikeun anak anjeun sareng nalika aranjeunna henteu kéngingkeun sosobatan anu cukup kualitas imajinasi anak Libra tiasa nyiptakeun babaturan anu percaya.

Libra ngora anjeun resep ngobrol sareng hiji jalma langkung seueur tibatan kelompok. Aranjeunna gaduh pikiran anu hadé pikeun kecap sareng sering nyambung sareng jalma anu langkung kolot tibatan dirina kusabab hadiah éta. Ieu kalebet ibu sareng bapak.

Janten siap pikeun patarosan anak anjeun sareng nyungkeun input pikeun konsépna. Ieu aspek anu penting pisan tina kapribadian Libra sareng cara aranjeunna muka pikiran anu paling pribadi ka batur anu aranjeunna percanten.

Nalika murangkalih Libra ageung, diskusi ieu ngabantosan aranjeunna nyusun pandangan sareng étika sadunya. Jarang pisan anak anjeun bakal tuwuh émosional nalika ceramah ieu - Libra miharep kasaimbangan bahkan kalayan émosina nyalira.

naon anu dilambangkeun warna jeruk

Naon ciri sanés anu anjeun ngarepkeun anak Libra anjeun? Nya, sapertos The Timbangan anu ngalambangkeun tanda ieu, aranjeunna ngagaduhan rasa kaadilan anu hadé.

Anu leres sareng anu lepat jelas-jelas ditetepkeun dina manah sareng jiwa Libra. Éta sababna aranjeunna janten juru rundingan di jero sareng luar bumi, pastikeun sadayana nuturkeun standar sareng aturan anu sami.

Ngagabungkeun kaahlian médiasi anak Libra sareng kabutuhan alami pikeun harmoni sareng anjeun ngagaduhan perdamaian anu parantos dilahirkeun dina panangan anjeun. Gampang ningali kumaha ieu tiasa salah pisan sareng nyababkeun sababaraha perjoangan kakuatan. Upami anjeun ngajelaskeun sora Libra anjeun, alesan saimbang pikeun tindakan atanapi ucap anjeun, anjeun bakal ngagaduhan kasuksésan anu langkung ageung tibatan anu anjeun angkat ku sora.

Negativitas sacara harfiah ngajantenkeun Libra gering. Upami teu kitu anak anjeun tiasa ngaleupaskeun diri leres-leres tetep katénjo bolos tina gelut anu teu pikaresepeun. Dina hal ieu Libra nyarios, 'nalika bade janten sesah - kuring bakal Jauh'. Aranjeunna bakal tetep di tempat anu aman dugi ka lebu ngaleut.

Salaku tambahan, sareng ieu mangrupikeun anu sesah pisan pikeun kolot, anak Libra kaganggu ku négatip anu aranjeunna bakal ngalakukeun ampir naon waé - naon waé - pikeun nyingkahanana. Ieu ngandung hartos ngabohong, selingkuh sareng maling upami aranjeunna pikir ngalakukeunana bakal ngajauhan kalangkang.

Dina catetan anu langkung positip, urang Libra resep pisan kaéndahan - dina sagala rupa. Aranjeunna narékahan pikeun teras-terasan nyiptakeun sareng dikurilingan ku kaéndahan tapi sanés ku alesan anu deet.

Ahli nujum terkenal Linda Goodman nyarios ngeunaan Libras;

'Tanda Libra sumping ka dieu pikeun ngajarkeun yén cinta mangrupikeun kaéndahan sareng diajar yén cinta téh harmoni.'

Aranjeunna gaduh soca anu alami tur cerdas ngeunaan kaéndahan sareng sanaos padika na tiasa kirang etis atanapi licik, maksudna mulya.

Tingali, apresiasi ka Libra ngeunaan kaéndahan lahir tina panggero jiwa maranéhna pikeun ngajarkeun kamanusaan yén 'hal' anu paling indah urang sadayana tiasa sareng tingali nyaéta cinta.

Gadis Libra

Vénus maréntahkeun putri Libra ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun.

Budak awéwé Libra tiasa nyandak gambar anu saé sareng sigana terang iraha kamérana ngalir. Anjeunna resep ngajantenkeun jalma-jalma dina bunderan jero na bahagia, tapi anjeunna ogé hoyong pisan perhatian sareng kaasih dugi ka sesah.

Henteu aya anu nyebatkeun gadis Libra anjeun 'Kuring bogoh ka anjeun' sering teuing. Utamana salaku barudak ngora aranjeunna sigana henteu percanten pisan yén aranjeunna tiasa dipikacinta.

Sapertos naon waé anak Libra, putri anjeun jalan anu sempit pisan. Anjeunna henteu ngaléngkah waé dina ngalakukeun naon waé anu jauh tina 'salah' janten motong anjeunna rada kendor nalika anjeunna teu dihaja. Anjeunna bakal ngaraos pikasieuneun ngeunaan hal éta sareng ngalangkungan laut pikeun ngungkulan kaayaan deui.

Pikeun rohangan pribadi putri anjeun, pokuskeun warna sareng hiasan anu pikaresepeun. Janten siap - anjeunna hoyong ngabantosan. Anjeun tiasa ngalakukeun hiji hal avant-garde sapertos gaduh hiji témbok anu mangrupikeun papan tulis hirup pikeun anjeunna sareng babaturanana (leres, anjeunna tiasa ngagambar dina témbok tapi kusabab 'ngabersihkeun' éta tiasa dianggo sareng mere ilham kreativitas na).

Henteu masalah dimana anjeunna angkat putri Libra anjeun bageur sesar. Kapribadian Libra henteu ngartos sarakah, sareng konsép kakirangan sacara serius ngaganggu. Anjeun tiasa ngarepkeun nyasar dina panto anjeun peryogi perban atanapi tuangeun anu pantes (sareng kami henteu ngan ukur nyarios barudak). Dina ieu anjeun panginten kedah masihan putri anjeun sababaraha wates naon anu janten kasalametan sareng jalma asing.

Nalika ngeunaan sosialisasi nanaon, putri anjeun langkung gumbira tibatan pésta. Pasihan bintang ieu kasempetan pikeun ngabantosan perayaan khusus sareng anjeunna bakal dijajah mangbulan-bulan.

Entong héran ningali anjeunna nyiptakeun daptar sandiwara musik anu cocog sareng kasempetan éta dibarengan pituduh pikeun pakéan anu pantes. Libras gaduh poténsi serius salaku perencana partai bahkan dina umur ngora.

Salaku kolot salah sahiji hal anu paling matak matak nganyerikeun haté ngeunaan putri Libra anjeun nyaéta yén rasa kaadilan na mangrupikeun beban anu gedé pisan di dunya anu sering nanaon TAPI ngan ukur. Ieu nyababkeun hanjelu sareng cimata, sareng paguneman lengkep anu panjang pisan ngeunaan kahirupan kadang-kadang awon.

Rupa khusus kapribadian mojang anjeun janten neneng nalika nonoman. Ngagaduhan sakumpulan cookies sareng taktak anu siap saatos sakola. Anjeunna bakal ngahargaan waktos pribadi na sareng anjeun, sareng ieu ngajantenkeun hubungan anjeun langkung kuat sabab nuju ngupingkeun sareng merhatoskeun hal-hal anu ditolak batur.

lalaki aquarius sareng awéwé sagittarius dina ranjang

Budak Libra

Putra Libra anjeun mangrupikeun pacifier alami pikeun sakumna rumah tangga.

Nalika aranjeunna sakedik pisan anjeun tiasa mendakan yén putra Libra anjeun nangis upami jalma naékkeun sora aranjeunna atanapi upami anjeunna raoseun setrés di bumi. Éta hiji-hijina cara aranjeunna tiasa nganyatakeun kabutuhan perdamaian.

Nalika budak Libra beuki kolot, nalika aya sesuatu di jero atanapi di luar kulawarga ngaganggu harmoni aranjeunna 'ngaktipkeun sapinuhna' damel rajin pikeun milarian resolusi.

Alternatipna sababaraha budak Libra tos jauh tina pendekatan anu langkung tegas sareng ngan saukur ningali hal-hal anu dibentang ti gigir dugi ka sigana aman pikeun kaluar. Duanana ciri ngagaduhan nilai pikeun kapribadian Libra. Dina conto anu munggaran anjeunna nuju nyandak peran aktif dina nyiptakeun kaharmonisan sareng anu kadua anjeunna ngajagi dirina tina perasaan yén anjeunna masih keneh ngora teuing pikeun ngartos sapinuhna.

Hiji hal budak Libra anjeun ngartos pisan, kumaha, nyaéta kumaha janten babaturan anu saé. Aranjeunna gaduh katerampilan sosial anu hébat kalebet kado gab anu biasana dipasihkeun pikeun budak awéwé alit.

Salah sahiji sipat kapribadian anu langkung pikaresepeun nyaéta aranjeunna leres-leres hoyong anu pangsaéna pikeun jalma-jalma anu aranjeunna paduli. Upami aya anu serba salah, khususna bias atanapi henteu adil, aranjeunna janten sobat anu gancang, ngadukung bahkan saatos sadayana ngumbar dirina. Putra Virgo henteu ngiringan entong babaturanana. Éta mangrupikeun pilihan anu émut sareng anu anjeunna hormat sacara rajin.

Salah sahiji hal anu luar biasa pikeun ditonton di budak Libra nyaéta kapinteran aranjeunna pikeun nyiptakeun kompromi sareng ngajantenkeun jalma damel babarengan. Bagian anu sesah nyaéta ngabantosan anjeunna pikeun nyadar yén kahirupan kalebet konflik sareng benten pendapat.

Kadang-kadang Libra kedah nyarios, 'satuju teu satuju.' Putra anjeun ogé ngagambarkeun perjuangan internal ieu dina prosés nyandak kaputusan na. Skala kahirupan henteu teras-sami sampurna. Anjeunna narékahan pisan pikeun ningali dina dua sisi éta anjeunna tiasa ngaregepkeun pisan, ngaraos kaleungitan bingung.

naon hartosna 2 dina numerologi

Ieu sanés waktosna janten teu sabar sareng anjeunna. Anjeunna meryogikeun anjeun salaku Ceuli anu dipercaya sahingga anjeunna tiasa nyarioskeun kuamaranana.

Perhatosan ka kolot Libra: éta pikabitaeun pikeun ngarusak putra anjeun kusabab tingkah polahna anu amis. Libra resep pujian sareng hadiah sareng éta nunjukkeun kumaha aranjeunna ngaréspon. Janten, tetep tetempoan timbangan dina pikiran anjeun. Kasaimbangan naon anu dibawa ku anak Libra anjeun ka dunya tapi aranjeunna ogé di dieu pikeun langkung diajar sipat ieu ogé.

Sababaraha hal sanés anu anjeun tiasa ngarepkeun ti putra Libra anjeun kalebet minat artistik, cinta anu ampir neurotik pikeun organisasi sareng beberesih, gravitasi musik. Kalebet sababaraha ideu ieu nalika ngadamel rohangan pikeun murangkalih anjeun.

Fakta Libra & Asosiasi Metafisik

Pound Tanggal: 23 Séptémber - 22 Oktober

Simbol Libra: Timbangan

Frasa konci: 'I Balance'

Libra Planet: Vénus

Libra kalahiran: Safir (Séptémber); Opal (Oktober)

Nomer Geter Nomérologi: 6

Elemen Libra: Hawa

Kembang Libra: Mawar , Kosmos, Hydrangeas

Warna Libra: Indigo Blue

Dinten Libra: Jumaah

Cakra: Haté (Anahata)

Kembar Zodiak Cina: Anjing

Lucu Kembar Zodiak Cina: Anjing

Asosiasi Kartu Tarot: kaadilan (Libra), Permaisuri (Vénus)

Penyembuhan Kristal: Batu akik, Carnelian , Karang , Empang , Jade, Peridot , Smokey Quartz

Pound Inohong: Nyeureud, TS Eliot, Ray Charles, Catherine Zeta-Jones, Julie Andrews, Mickey Mantle