Harti Kartu Ksatria Taruna

Ksatria Wands Tarot Card Harti Rider Waite Tarot Dek

Harti Kartu Ksatria Taruna

Ksatria Kancing Tarot Daptar Eusi



Harti Kartu Ksatria Taruna

Jalankeun motor anjeun ngajalankeun!



The Knight of Wands dihurungkeun seuneu nalika anjeunna nagih peuntas dataran gurun anu lega.



Sacara harfiah: Ngan tingali kana buuk seuneu singa anu ngagurudug dina hélem na sareng seuneu némbak tina panangan anu nyepeng beubina kudana.

Ksatria urang koneng tabard ngagambarkeun kamahéran intelektual sareng kagancangan tina hawa . Éta sulaman salamander, ngalambangkeun tanaga anu pikasieuneun.

Sakumaha anu hawa aspék tina seuneu , Kartu ieu ngagabungkeun kakuatan sareng kagancangan.



Éta ngeusi anjeun visi sareng prakarsa, tapi ogé énergi anu luar biasa sareng lengket-to-itness.

Ieu saurang lalaki dina misi.

Dina Knight of Wands, langit anu jelas di luhur nunjukkeun kajelasan sareng pamahaman. Taneuh di handap jelas tina halangan. Sadaya sistem lebet!



The kuda ngalambangkeun kakuatan atah na. Éta ngeusi payun sareng kakuatan anu sami wasiat sapertos anu ditumpangan.

Astrologis , Kanker jeung Leo ngagabungkeun pikeun ngeusian satria ku visi sareng stamina.

Éta bahkan mungkin visi spiritual tina Charioteer dina Mayor Arcana .



Tilu piramida di kajauhan nunjukkeun yén usahana na tiasa janten anu spiritual.

Salaku penguasa di karajaan sato , pangaruh Leo sanés ngan ukur ngeunaan kakuatan sareng tékad.

Penguasa ogé kedah ngainspirasi batur. Pikeun ieu, anjeunna peryogi karisma.

Oh, sareng Knight of Wands pastina mancarkeun karisma!

Sedengkeun baju tamengna ngajagaan anjeunna tina unsur-unsur, éta ogé katingalina, bersinar cemerlang di panonpoé. Visor anu kabuka ngungkabkeun rupa satria, anu éksprési anu tujuanana ampir katular.

Ieu jalma anu terang naon anu anjeunna pikahoyong sareng saha anu bakal dituju naon waé panjang pikeun kéngingkeunana.

Tongkat pondok dina panangan katuhu na nyatakeun vitalitas sareng kreatipitasna. Henteu, éta henteu seueur senjata, tapi nalika visor kabuka nunjukkeun, Ksatria ieu sanés dina misi perang.

Teges Ksatria Tanda Tarot Kartu Hartosna

Hirup moal tiasa langkung pikaresepeun ayeuna. Anjeun nuju gaduh ledakan!

Nalika kartu Tarot Knight of Wands nampilkeun dirina nangtung dina bacaan tarot, éta mangrupikeun tanda yén jalanna jelas, anjeun terang persis dimana anjeun nuju sareng anjeun tiasa percanten ka naluri anjeun sacara implisit.

Malah langkung saé, anjeun ngaraos énergi. Sadayana tiasa ningali yén anjeun ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun jarak anu jauh.

Masalah anu parantos ngabingungkeun anjeun pikeun sababaraha waktos ayeuna janten raos sampurna. Kajelasan anu énggal-énggal ieu nguatkeun deui tanaga anjeun, masihan anjeun motivasi anu pas pikeun ngahontal tujuan anjeun.

Mungkin wawasan atanapi kajadian anu ngadadak ngadorong anjeun nyandak kaputusan anu ngarobah hirup. Kasempetan énggal sumping, atanapi anjeun ningali kasempetan anu henteu anjeun tingali sateuacanna. Pokokna, waktuna putus jauh ti balaréa.

Salami anjeun parantos mariksa peta jalan anjeun sareng ngarangkep sadaya hal anu leres, anjeun saé pikeun ngalaksanakeun.

Sareng teu aya waktos miceunan.

anu sagittarius cocog sareng anu sanésna

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan jalur spiritual anjeun, potongan-potongan teka-teki bakal sumping. Naha anjeun tiasa ningali sakumna gambar atanapi henteu, éta cukup saé pikeun bunuh diri kana jalur anu anjeun pilih.

Di sagigireun éta, naha moal matak pikaboseneun upami teu aya misteri anu anjeun laksanakeun?

Upami kartu Knight of Wands ngagambarkeun jalma, ieu jalma anu resep tindakan tibatan mikir. Kadang-kadang, ieu ngandung hartos yén anjeunna teuing impulsif pikeun kapentingan sorangan.

Di sisi anu sanésna, anjeunna janten langkung saur sareng naluri na - sareng aranjeunna janten langkung saé ngarah anjeunna ka arah anu leres.

Ksatria Kancing calakan sareng gumulung ku kréativitas. Anjeunna ngagaduhan rasa humor sareng kapribadian anu pikaresepeun anu pikaresepeun.

Upami anjeun jomblo sareng pilari, anjeun pasti mendakan mojo anjeun! Anjeun terang persis naon anu kedah dicarioskeun anu bakal ngajantenkeun batur anu pikaresepeun tiasa ningalikeun anjeun.

Saé kanggo karma anjeun, yén anjeun kalintang alus-alus pikeun sombong nalika anjeun ningali pesaing anjeun janten sobat-zoned.

Upami ieu jalma anu dipikaresep ku anjeun, aya béja anu saé. The Knight of Wands teuing lempeng ka payun pikeun méréskeun acara anu ngagurilap anu bakal ngaganggu anjeun ti sisi na anu poék.

Naon anu anjeun tingali nyaéta anu anjeun kéngingkeun.

Ksatria Wands Balikkeun Makna Kartu Tarot

Laju ngarecah beuheung dimana Knight of Wands buru-buru nuju tujuanana tiasa ngagumbirakeun - salami anjeunna nuju ka arah anu leres sareng teu aya jalan di jalan.

Ngarasa Luncat pikeun nambihan kiasan jalan raya anu henteu pikaresepeun anu sanésna: sarap laju, radiator ditiup, macét, sareng sajabana.

Naon waé anu ngancam kabutuhanana pikeun speed tiasa ngarobah Knight of Wands kana Knight of Whines.

Rada sering, éta kalepatan nyalira. Campuran anu pohara stabil tina hawa jeung seuneu condong ngajantenkeun anjeunna gelisah sareng edgy.

Kadang-kadang, anjeunna bakal ambing buru-buru kana hal-hal tanpa repot mikirkeun balukarna. Salaku conto, dina kaayaan panas argumen, anjeunna tiasa nyarios atanapi ngalakukeun hal-hal anu tiasa serius ngabahayakeun sosobatan, hubungan - atanapi padamelan.

Upami ieu anjeun, langkung saé henteu nyarios nanaon dugi ka tenang. Sanajan anjeun leres. 'Hapunten' panginten moal tiasa ngalereskeun kakusutan anu anjeun tiasa jiptakeun. Upami ieu batur, kamungkinan anjeunna parantos kuciwa kana tindakanana.

Kartu tarot Knight of Wands anu dibalikkeun henteu saé dina kaayaan oposisi atanapi gangguan. Aranjeunna ngabingungkeun anjeunna.

Kapikiran tunggal na ngamungkinkeun anjeunna ngalakukeun hal-hal anu luar biasa nalika sadayana bade sakumaha anu direncanakeun. Tapi uteukna henteu tiasa ngagulung ideu yén hal-hal henteu teras-terasan dilakukeun. Komo komprési minor tiasa nyababkeun anjeunna kaleungitan jantung atanapi ambek ku ambek.

Anjeunna malahan tiasa nyerat nyerat dendam dina blogna!

Sifat Ksatria anu gelisah ogé tiasa nyababkeun anjeunna pikeun ngaganggu masalah, supados anjeunna tiasa ngabuktoskeun dirina ka batur-sapertos nonoman anu bosen.

Upami anjeun tiasa nyalurkeun énergi ieu sacara konstruktif, anjeun tiasa mere ilham ka anjeunna pikeun ngalakukeun hal-hal hébat. Tapi upami éta henteu jalan, anjeun panginten kedah netepkeun wates anu mantep.

Anjeunna lawan anu pikasieuneun nalika nyanghareupan sirah. Tapi anjeunna biasana pinuh ku nyalira yén henteu sadayana sesah pikeun nabrakkeun kuda-Na.

Korespondensi Metaphysical The Knight of Wands Tarot:

Unsur : Seuneu
Tanda Zodiak : Aries , Leo & Sagitarius
Kristal penyembuhan : Carnelian

The Knight of Wands Card & Tarot Numerology

Sadaya Ksatria aya hubunganana sareng nomer 6. Kabbalistis, genep genep pakait sareng énergi anu masihan énergi sareng kualitas hirup anu masihan panonpoé.

Dina tradisional Nomérologi, 6 pakait sareng Venus anu gairah sareng kakuatan cinta. Énergi ieu ngagabung dina kartu ieu pikeun nganyatakeun motivasi sareng daya tahan pikeun méréskeun hal-hal anu hébat.

Diajar langkung seueur ngeunaan seni suci suci tina Nomérologi . Anggo urang Kalkulator Numerologi pikeun milarian naon anjeun Jalan Kahirupan , Nyawa , Kapribadian , Kasaluyuan jeung Angka Karir anu sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan ningkatkeun sagala bidang kahirupan anjeun!

lalaki libra dina ranjang sareng awéwé pisces