Lima Simbol Simbolisme sareng Hartosna

5 Unsur Simbolisme Harti 1280x960

Lima Simbol Simbolisme sareng Hartosna



Éta unsur!

Sifat basa simbolis nyaéta yén aranjeunna kedah, peryogi, nyabak sadaya juru cipta sareng ngabeungkeut kahirupan kana kerangka. Kecap simbolisme asalna tina dua istilah Yunani anu rada unpretentious hartosna 'buang babarengan.'



Tina ieu kami nampi definisi Webster anu loftier anu nyatakeun yén simbol nunjukkeun atanapi ngagambarkeun anu sanés. Dina hal ieu kami ngintip ngintip langsir beureum sajarah (shhh entong dicarioskeun) dina tulang bulistir tina Lima Unsur Suci.



Énergi ieu - Bumi, Udara, Seuneu, Cai sareng Roh - 'pasang babarengan' sadaya ciptaan. Éta salah sahiji héjo salad épolusionér, sareng éta mangaruhan transformasi manusa ti saprak subuh.

Janten dimana anjeun ngamimitian? Pencét gambar atanapi judul di handap pikeun maca ngeunaan simbolisme sareng hartos pikeun masing-masing tina 5 unsur. Gulung ka handap pikeun diajar sadayana ngeunaan Lima Unsur sareng kumaha cara nyungkeun éta nalika ritual, solat, sareng tapa anjeun sorangan.

Simbol & Makna Unsur Bumi

5 Lima Unsur Lambang Simbol Bumi 1200x960

Simbol & Harti Unsur Hawa



5 Lima Unsur Harti Simbol Angin Hawa 1200x960

Simbol Élmu Seuneu & Harti

5 Unsur Simbol Seuneu Harti 1200x960

Simbol & Harti Unsur Cai

5 Unsur Simbol Cai Cai 1200x960

Simbol & Makna Unsur Roh atanapi Aether



5 Unsur Roh Simbol Éter Simbol Éter 1280x960

The 5 Unsur

Yunani, anu kantos ngajantenkeun filosofis, éta diantara salah sahiji peradaban hébat nempatkeun konsép énergi Elemental kana kontéks fungsional.

Untungna anjeun moal kedah narik toga anjeun pikeun nangkep dasar-dasarna (kacuali hoyong - bisi éta, kami ngarepkeun undangan).



Épéktip aranjeunna nyerat éta Bumi , Hawa , Seuneu , Cai jeung Aether (Sumanget atanapi Quintessence) nyieun sagala rupa di dunya. Alchemists waktos harita nyiptakeun opat simbol segitiga pikeun ngagambarkeun sadayana tapi Roh, anu bentukna tetep sesah bahkan sareng sadaya alat-alat téknologi urang.

Ngagunakeun modél Yunani, Bumi nyaéta anu paling bahan sareng sadunya. Hayu urang nyanghareupan éta - batu nyaéta batu sareng lumayan langsung (kacuali anjeun nyarioskeun kristal anu muatan rohani, tapi éta mangrupikeun topik pikeun tulisan sanés).

Mangkaning tanpa cornerstone ieu unsur-unsur sésana moal tiasa fungsina. Pertimbangkeun yén atmosfir Bumi anu masihan urang hawa, katuangan, cai hirup, sareng sajabana Candak éta jauh sareng gambar sésana cekap surem.

Cai nyaéta unsur salajengna, dituturkeun ku Hawa jeung Seuneu , ngawangun arah puncak Roh anu disaring anu janten inti pikeun pésta gaib ieu.

Dina seueur tradisi métaforis diajar penguasaan kana hiji atanapi langkung unsur mangrupikeun bagian tina latihan klasik, tapi pikeun ngawasa naon waé anu anjeun kedah panghormatna sareng kadua paham kana sagala rupa anu rupa-rupa.

Upami Kedokteran Man nyarios anjeun henteu siap maénkeun seuneu - DENGENG atanapi sumanget Seuneu bakal ngajar anjeun ku jalan anu sesah.

awéwé capricorn sareng kasaluyuan awéwé taurus

Pertandingan Simbolisme

Laksanakeun ieu saléngkah, sadayana sasatoan , tatangkalan , kristal , tanda astrologis sareng zodiak , angka , kelir , pitunjuk jeung sajabana gaduh susuratan unsur anu ditugaskeun pikeun aranjeunna.

Unsur anu pasti tiasa robih tina budaya kana budaya (khususna dimana sistem elemenna bénten sareng adat Kulon) tapi pola na tetep. Hiji lauk, Iris, Aquamarine, tanda Kanker, arah kardinal Kulon, warna biru sareng nomer 2 sadayana dijajarkeun sareng Cai, contona.

Ku ngabandingkeun Numerologi Cina nyebutkeun 1 mangrupikeun nomer cai sareng éta cicing di Wétan.

Perasaan dikumbah ku sadayana kontras ieu? Gabung sareng seueur paluruh anu sanés.

Perlambang unsur sareng hartos tiasa janten lieur gancang pisan, sareng urang badé nambihan leutak (merjuangkeun saha?).

Di Taoisme anu 5 Unsur masing-masing ngagaduhan ciri jalu atanapi bikang, sareng masing-masing ngatur bagian awak anu bénten-bénten (seuseueurna simbolisme ieu najurkeun kana Akupungtur sareng prakték anu sami).

Unsur na nyaéta Kai, Seuneu, Bumi, Logam sareng Cai. 5 Unsur ieu ogé mangaruhan horoskop hiji urang di Astrologi Cina sareng Zodiak Cina .

Nalika Unsur leres saimbang gaya hirup (Chi) ngalir positip. Nalika aranjeunna nuju lopsided aliran anu bakal hinky ninggalkeun jalma anu perasaan henteu sinkron dina awak, pikiran atanapi sumanget (atanapi sadayana!).

Plato sareng Aristoteles kagungan ideu nyalira kanggo nambihan campuran. Plato nunjukkeun Seuneu, Udara sareng Cai kalayan gerak sareng Bumi kalayan sepi.

Aristoteles nyarios yén Bumi bikang sareng usum gugur, Seuneu jalu - usum panas, Hawa janten jalu - cinyusu sareng Cai bikang sareng usum salju.

Réalistis anjeun tiasa nyéépkeun waktos hirupna pikeun nalungtik variasi anu béda dina Simbolisme Unsur.

Éta sapotong panilitian anu pantes anu nyaritakeun seueur ngeunaan sagala rupa jaman, budaya sareng kumaha jalma berinteraksi sareng dunya. Tapi éta nyalira henteu ngabéréskeun kumaha anjeun tiasa nerapkeun simbolismeu elemen ti loteng kota anjeun, kondo atanapi tingkat tinggi (hey, urang tiasa ningali bumi urang ti ditu!) Malah jalma anu cukup untung cicing di setting nagara meureun moal tiasa hubungan lengkep sareng hartos Elemental.

Nyuhungkeun 5 Unsur

Poténsi kagunaan métafisika pikeun perlambang éléméntal ageung sapertos imajinasi anjeun!

Sugan anjeun bakal ngahias altar Spring anjeun ku susunan batu aneh pakait sareng unsur Hawa (contona kaasup Opal , Hapus Fluorite sareng Topaz).

Atanapi, nalika ngahijikeun sachet cinta anjeun tiasa kana komponén anu berorientasi 'Seuneu' anu nunjukkeun sababaraha percikan pikeun kahirupan séks anu katinggaleun.

Matak hiji bunderan nganggo kelopak unsur ngahormat opat arah. Nyiptakeun sistem ramalan tina batu atanapi pepelakan nganggo atribut unsur pikeun nilai interpretasi.

Milarian lapisan tina hartos dina impian anjeun ku lalajo ayana unsur (sapertos ngadangu angin ngagelebug, walungan ngagelebug, ek ngageleger atanapi ningali seuneu hérang).

Émut yén sapertos anu sanés simbol sareng hartos kami nuju nyayogikeun didieu, kami henteu terang anjeun sacara pribadi. Pangalaman hirup nyayogikeun seueur hubungan antara hal-hal anu sigana teu aya hubunganana. Koneksi éta janten simbol sareng tanda pribadi anu tetep aya sapanjang hirup anjeun.

Kanggo sababaraha Unsur Cai mangrupikeun kakuatan anu énergi sareng inspirasi. Pikeun batur éta musuh anu pikasieuneun aranjeunna bakal nyingkahan bahkan dina waktos mandi (ngan ukur nanyakeun umur 2 taun).

Naon ieu hartosna interpretasi subyektif HAL-HAL pisan. 101 ahli métaforis moal tiasa ngémut naon anu anjeun kantos rasakeun, sareng kumaha narjamahkeun éta kana sihir.

Dina catetan akhir, hubungan anu anjeun ngawangun sareng Éntal Unsur robih sareng Path anjeun sareng kamekaran spiritual anjeun. Kabayangna teras-terasan, sareng transformasi pasti sakumaha pajeg (kacuali aya anu eureun sareng kaburu).

Gerakan ieu ogé anu ngajantenkeun iman nangtang - ngadorong anjeun maju ngalangkungan sadaya unsur nuju ka Roh; nuju janten manusa anu pangsaéna.

Dinten kapercayaan anjeun henteu ngagaduhan get-up-and-go, éta waktuna bangun sareng GO arah anu sanés.

5 Unsur Korespondensi Metafisik

Dina Daily Horoscope Astros kami parantos ngempelkeun inpormasi ngeunaan koréspondén Unsur kaasup Kelir , Usum, Nomérologi , Ramalan, Astrologi & Tanda Zodiak , Tafsir Impian , Déwa, Kristal penyembuhan sareng aplikasi métaforis.

Éksplorasi kami teras-terasan, tapi bagian-bagian pikeun masing-masing elemen masihan anjeun titik awal.

lalaki scorpio sareng kasaluyuan perkawinan scorpio awéwé

Spiritualitas sanés balapan - anjeun henteu kedah buru-buru kurva diajar anjeun. Kenalan hiji tapak énergi unsur dina hiji waktos, damel sareng éta, janten sadar kumaha éta némpél dina kahirupan sadidinten anjeun sareng anjeun payun game!