Penyembuhan Harti & Pasipatan Jamrud, Métaforis, & Spiritual

Emerald Harti & Pasipatan - Healing Crystals & Stones 1280x960

ngalakukeun kanker sareng sagittarius ngadamel pertandingan anu saé

Emerald Harti & Pasipatan
Penyembuhan, Métaforis, & Spiritual

Daptar Eusi Kristal Jamrud



Emerald Harti & Pasipatan

Kristal penyembuhan Emerald ngahontal ka kami pesen: Buka haté anjeun sareng ngantep cinta sajati sareng kaayaanana ngeusi sumanget anjeun.

Ieu sanés ngan saukur ngeunaan ngagaduhan kabeungharan sareng pangaruh tapi ogé ngagunakeun Kado Alam Semesta kalayan hikmah sareng empati.



Aya seueur dina jalan ka Gusti, tapi aya anu gaduh perang nanjak. Emerald hoyong ngajantenkeun cara éta langkung lemes.

Aristoteles gaduh hubungan cinta anu penting sareng Emerald, ngaraos éta mangrupikeun kristal magis anu sampurna pikeun pamimpin - ngajantenkeun pidato sareng nyarios langkung persuasif sareng ngamungkinkeun anu nyandak hasil dina urusan hukum. Anjeunna ogé ngaraos yén éta ngajagi murangkalih tina cilaka murag. Pikeun tujuan ieu éta kedah dianggo salaku kalung.

Ampir teu mungkin maca carita rakyat sareng tahayul ti sagala rupa nagara tanpa sipat-sipat Emerald disebut-sebut. Diantara urang Mesir éta dipaké pikeun kasuburan, para pajuang Romawi nyandak éta pikeun fokus sareng urang Kasdim rumaos Déwi Ishtar cicing di Jamrud. Diantara kristal metaphysical, Emerald resonates ku sinar ka-5 - bebeneran Gusti, kaséhatan, kasadaran sareng kamampuan psikis.



Seueur jaman baheula ngajarkeun yén Emerald mangaruhan bisnis dina cara anu positip bari ogé ngajaga awéwé kumawula ka pasanganna. Pikeun nyarioskeun kajadian anu bakal datang, tempatkeun Jamrud dina basa anjeun. Ieu ogé ngajauhkeun jalma tina serat. Sumanget Empang ngagaduhan kajujuran jero sareng integritas. Éta moal nanggung bohong atanapi duplikasi. Pikiran anjeun téh hésé pisan ngobrol sareng sungut anjeun!

Kalayan kakuatan Emerald pikeun nungtun dialog anu mangaruhan henteu heran pikeun mendakan éta ngahias seueur karakter anu paling kuat dina sajarah. Cleopatra resep batu mistis ieu, Alexander the Great nganggo sabuk na, urang Rusia nempatkeun Emeralds kana makuta pamimpinna, Ratu Elizabeth II kagungan mahkota Emerald, sababaraha jalma anu berpengaruh di India nganggo Emerald salaku cara pikeun ngarekam ajaran suci sareng langkung ti hiji nagara kagungan harta karun Emerald dina peti aranjeunna.

Hal ieu méré Émérdari nilai tambahan tina tuah, bekel sareng janten jambatan antara pikiran manusa sareng tulisan Ilahi.



Dimana waé aya anu mangaruhan pikiran sareng sumanget manusa ku cara anu jero, anjeun sigana mendakan Emerald dina gambar éta.

Jamrud aya dina kakawasaan déwi Venus. Salaku batu cinta sareng bakti, idéal na. Aya ogé hubungan anu kuat pisan pikeun kasuburan fisik, janten upami anjeun badé nyandak murangkalih ka dunya ngagem Emerald pikeun narik jiwa anu paling cocog pikeun kulawarga anjeun. Atribut Emerald ieu ningkat dina usum semi nalika Bumi sorangan beunghar ku lahirna deui. Ngomong-ngomong, pagawé enteng anu ngalakukeun ngalahirkeun deui bakal mendakan Emerald mangrupikeun fasilitator anu saé.

Neruskeun téma cinta, Emerald resonates ku cakra jantung. Nalika hubungan sareng anu sanés (atanapi bahkan dirina) mimiti goyah, énergi Emerald polah sapertos balm - nawiskeun karep anu énggal sareng ngadukung silaturahim anu kuat anu janten pondasi pikeun hubungan jangka panjang. Nalika anjeun mendakan diri nyarios 'Gusti maparin kasabaran' Emerald mangrupikeun batu anu tiasa dipilari. Babarengan kasabaran éta nyayogikeun pamahaman anu langkung saé sareng katerampilan umum pikeun nanganan kaayaan caket kalayan rahmat.



Pasipatan Métram Emerald

Énergi Kristal: Kelimpahan, Karunya

Cakra : Haté (Ka-4)

naon simbol kembang sakura melambangkan

Unsur : Cai

Nomer Geter : Nomérologi 4

Tanda Zodiak : Taurus , Gemini , Aries

Pasipatan Penyembuhan Jamrud

Pikiran: Nguatkeun mémori; Stabilitas émosional;

Awak: Réjuvenasi; Budak ngora; Kandung kemih sareng ginjal; Pangrojong otot; Paningkatan paningalian; Gancang obat kuat dina bentuk elixir; Kasuburan

Sumanget: Ngahudangkeun deui sumanget capé; Kakuatan Pribadi; Pembaharuan; Cakra Jantung; Cinta Ilahi sareng bebeneran; Manifestasi; Sikep Syukur; Napas suci

Jamrud nangtang urang pikeun ngembangkeun diri sareng batur. Éta ngamotivasi ketepatan waktos sareng kamampuan pikeun nempel kana tenggat waktos. Nalika anjeun badé petualangan ageung pikeun kamekaran spiritual, Emerald hadir sareng anjeun pikeun panangtayungan sareng stimulasi anu teras-terasan.
Dina impian batu permata Emerald nyatakeun hal anu saé di cakrawala, sering aya hubunganana sareng karir.

Zamrud aya sababaraha rupa. Anjeun teu kedah sapotong mahal pikeun ngetok matriks énergi kristal penyembuhan ieu. Nanging kumaha nganggap perlambangna bentuk batu. Geometri Suci tiasa ngabantosan anjeun milari aplikasi anu pangsaéna pikeun Emerald anu anjeun pilih.

Pasipatan Jamrud

Warna: Rupa-rupa nuansa Héjo

Lokasi Pertambangan: Afganistan, Brasil, Kanada, Kolombia, Mozambik, Nigeria, Afrika Kidul, Ukraina, AS

Kelas Mineral: Silicates

Kulawarga: Beryl

Sistem Kristal: Hexagonal

Komposisi Kimia: (Be3 Al2 Si6 O18) Beryllium Aluminium Silicate

Teu karasa: 7.5-8

awéwé capricorn sareng kanker lalaki sextrology

Émimologi Ngaran Jamrud

Jamrud asalna tina sababaraha basa.

Dina basa Perancis éta esmeraude sareng dina basa Latin éta esmaraldus. Sakumaha geulisna sapertos duanana disada, aranjeunna rada hambar hartosna 'batu héjo' (sigana mangrupikeun hal anu saé pikeun permata anu saé).

Sanskrit sakedik langkung deskriptif nganggo istilah Marakata, anu hartosna héjo tina hal-hal anu tumuh. Éta hubungan linguistik masihan hubungan Emerald sareng Ibu Bumi (Gaia) sareng pamekaran, sareng éta bahkan tiasa dianggap pembantu tukang kebon.

Kalayan cinta & sparkles,

Bernadette King Psychic Medium Tarot Bacaan Sig 300x77