Dalapan Makna Tarot Kartu Maksud

Dalapan Makna Tarot Kartu Makna Rider Waite Tarot Dek

Dalapan Makna Tarot Kartu Maksud

Dalapan Wands Tarot Daptar Eusi



Dalapan Makna Kartu Tarot Wands

Perjalanan anu panjang bakal réngsé.



Anjeun bakal dugi ka tujuan anjeun langkung gancang tibatan anu disangka.



Teu aya anu ngeureunkeun anjeun dina perjalanan ieu.

Dipikawanoh ku Kabbalists salaku Lord of Swiftness , Dalapan énergi fiji Wand nyaéta ngeunaan gerak sareng kagancangan.

Nalika staffs dina kartu ieu naék ngalangkungan langit siga volley panah, anu janten fokus di dieu nyaéta ngeunaan langkung gancang dina undian. Tujuan sacara ati-ati kirang penting.

pisces lalaki sareng awéwé kanker kasaluyuan séksual



Nalika langit anu teu aya awan nunjukkeun dina Dalapan Tongkat, éta jelas balayar pikeun tongkat ieu. Tapi na biru warna ogé nunjukkeun yén hiber aranjeunna dipandu ku intuisi - sareng harepan - tinimbang perencanaan ati-ati.

Astrologis , Kartu Dalapan Wands pakait sareng Raksa di Sagitarius : tujuan tinggi, ngarep anu pangsaéna, sareng henteu émut kana detilna.

Dalapan kartu Tarot Wands nganyatakeun rasa optimismis anu hébat anu didorong ku cita-cita luhur. Éta ogé nunjukkeun tingkat disorganisasi.



Ti luhur, bentang di handap katingalina langkung sampurna tibatan aslina. Anu anjeun tiasa tingali ti dieu nyaéta kastil anu éndah dina bukit anu dikurilingan hejo susukan anu diirikeun ku walungan anu éndah. Hal-hal ieu melambangkan kasuksésan sareng kamakmuran.

Tapi jarak ogé nunjukkeun yén anjeun henteu terang sadayana detil na.

Salaku conto, anjeun henteu terang saha anu cicing di kastil éta dina Dalapan Wands. Meureun éta Ratu Haté siap-siap pikeun rendang sirah Knave pikeun anu katilu belas waktos.



Anjeun bakal mendakan langsung.

Gerak turun para staffs sareng kanyataanna tungtung luhurna aya diluareun gambar ogé nunjukkeun yén anjeun panginten nampi komunikasi spiritual. Kombinasi Raksa / Sagitarius henteu ngan ukur nunjukkeun cita-cita luhur, tapi ogé visi sunnat.

Teges Dalapan Anggota Tarot Kartu Tarot

Nalika anjeun ningali Dalapan Tongkat dina bacaan, jarak anu hébat ditutupan gancang sareng perjalanan anu panjang bakal bérés.

Kartu Dalapan Tali tiasa nunjukkeun yén perjalanan tiasa dina waktos anu caket anjeun. Éta tiasa pikeun perjalanan bisnis atanapi liburan anu lami teuing.

Pastikeun yén anjeun cekap cekap sinar matahari.

Oh, sareng tong hilap ngojay bebek kembung anjeun.

Raksa di Sagittarius sadayana ngeunaan kasenangan serius nalika éta henteu sibuk ngabéréskeun misteri alam semesta!

Tujuan hirup anu penting ayeuna katingali. Kartu tarot Dalapan Wands anu tegak mangrupikeun tanda yén fokus anjeun seukeut laser ayeuna sareng tanaga anjeun henteu tiasa dikandung! Atanapi aranjeunna henteu kedah.

Timer luhur sareng Alam Semesta anjeun konspirasi babarengan (dina cara anu saé). Aranjeunna nuju ngabantosan anjeun ngahontal impian pangageungna anjeun janten siap-siap pikeun hasil sareng mariksa barang sanés tina daptar émbér anjeun!

Kartu Dalapan Wands ngumumkeun kamajuan gancang dina sagala hal. Ngan kedah ati-ati pikeun henteu mopohokeun detil anu penting, upami anjeun buru-buru ngalengkepan.

Dina tingkat propésional, kartu tarot Dalapan Wands nunjukkeun yén anjeun pamimpin langkung saé tibatan pamimpin tibatan manajer.

Upami anjeun dina perjalanan spiritual, perhatoskeun pisan wawasan anu dumadakan sareng. Éta tiasa janten pesen tina pesawat anu aya. Susuratan astrologis kartu sering nunjuk kana visi psikis.

Hiji kecap pikeun jalma anu bijaksana: Candak sababaraha waktos pikeun ngolah pesen anu anjeun tampi sateuacan anjeun bagikeun ka batur. Inpormasi anyar datang gancang sareng jumlah anu seueur.

gemini lalaki sareng awéwé virgo séksual

Kaseueuran éta kacida simbolis , sareng sababaraha sigana kontradiktif.

Bakal lami bari nyortir sadayana.

Dalapan Wands Balikkeun Makna Kartu Tarot

Nalika dibalikkeun, kartu Tarot Dalapan Wands nunjukkeun yén kaayaan moal tiasa kamajuan sabab masalah anu penting masih kedah direngsekeun.

Meureun éta ngan ukur peryogi sakedik deui waktos, anu hartosna sadayana anu diperyogikeun ku anjeun nyaéta kasabaran. Tapi aya panginten alesan sanés naha aranjeunna masih dina hawa.

Pendekatan shotgun Eight of Wands ', ngarahkeun arah umum sareng ngarepkeun anu pangsaéna, henteu salawasna mangrupakeun cara anu paling épéktip pikeun ngalaksanakeun hal. Waktosna pikeun nganggo topi detéktip anjeun sareng milarian terang naon anu leresna.

Naha anjeun nyandak seueur teuing kaputusan ageung tanpa gaduh sadayana inpormasi anu diperyogikeun? Sababaraha detil henteu saé teuing, sareng luncat kana kasimpulan tiasa ngarugikeun sagala hal dina kahirupan anjeun.

Hubungan anjeun panginten tiasa direngkuh ku padu terus sareng timburu. Di dieu penting pikeun ngajaga hal-hal dina sudut pandang sareng émut ngan ukur ngesang barang ageung. Sering teuing, éta ambek-ambekan tetep kana hal-hal sepele anu ngeureunkeun hubungan anu sanésna ngagaduhan poténsi anu luar biasa pikeun suksés.

Leres, anjeunna ngantunkeun jok wc - deui. Naha éta leres-leres akhir dunya? Upami éta ukur keluhan anjeun, anjeun untung.

Oh, anjeunna nuju ngajantenkeun anjeun nahan dompét nalika anjeunna aya di ruang ganti! Éta ngajantenkeun anjeun katingali dicandak, henteu épisén. Anjeunna nyangka anjeun penjaga, janten anjeun kedah lirén.

Jealousy mangrupikeun masalah anu langkung serius, sareng éta nyatakeun langkung seueur ngeunaan anjeun tibatan pasangan anjeun. Sateuacan anjeun tingkat tuduhan, pastikeun anjeun gaduh sadayana kanyataan. Sakali anjeun parantos ngadugikeun kacurigaan anjeun, kedah anjeun lepat, ngalereskeun karuksakan bakal nyandak seueur waktos sareng kerja keras.

Sugan anjeun nyandak koper lami kana hubungan anjeun ayeuna, atanapi anjeun duaan henteu gaduh pamahaman anu jelas ngeunaan naon anu breaker deal sareng naon anu henteu.

Kadang-kadang, kartu tarot Dalapan Wands nunjukkeun yén anjeun nyangkut pola pikir atanapi tingkah laku anu nahan anjeun.

capricorn lalaki leo bikang dina ranjang

Upami masalah anu sami tetep dina kahirupan anjeun, sanaos anjeun hubungan anu sanés, di padamelan anu sanés, atanapi di bagian sanés nagara, hiji-hijina anu tetep nyaéta anjeun. Warta anu saé nyaéta anjeun jalma anu paling mumpuni pikeun ngarobah anu diperyogikeun.

Dina bacaan tarot museur kana hal-hal spiritual, Dalapan Wands ngingetan anjeun pikeun sabar sareng jalma-jalma anu henteu gaduh pangalaman sareng pangertian anjeun.

Émut yén hikmah anjeun kedah caang dina naon anu anjeun nyarios sareng lakukeun.

Hayu sagala anu anjeun carioskeun asalna ti tempat cinta.

Dalapan Korespondén Kartu Tarot Metaphysical:

Unsur : Seuneu
Tanda Zodiak : Aries , Leo & Sagitarius
Kristal penyembuhan : Carnelian

Dalapan Kartu Wands & Tarot Numerology

Kabbalistis, dalapan aya hubunganana sareng kagancangan Merkurisme. Dina tradisional Nomérologi, 8 pakait sareng Saturnus, panyipta / penghancur. Dina Suit of Wands , énergi ieu ngagabungkeun pikeun nunjukkeun yén kajadian anu kuat lumangsung gancang.

Diajar langkung seueur ngeunaan seni suci suci tina Nomérologi . Anggo urang Kalkulator Numerologi pikeun milarian naon anjeun Jalan Kahirupan , Nyawa , Kapribadian , Kasaluyuan jeung Angka Karir anu sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan ningkatkeun sagala bidang kahirupan anjeun!