Katerangan DREAM Merlin - Simbol Impian Monster & Harti

KASUSAHAN IMPIAN
Merlin - Simbol Impian Monster & Harti

IMPIAN: TO B C D IS F G H abdi J TO L M N ATAWA P Q Urang Sunda S T U V DI X Y Kalayan

Halaman 1
Halaman 1
M - Raksa Halaman 2
Halaman 2
Merlin - Monster Halaman 2
Halaman 2
Bulan - Musik

Merlin Impian



( tingali Ikon )

Impian Duyung

( tingali Fairies-Undines )



Impian Logam

( tingali Tambaga, Emas, Bijih Besi, Perak )



Kakuatan sareng katahanan.

Kumaha cara logam dina impian? Naha anjeun ngawangun sareng éta, sareng upami kitu, kumaha? Salaku conto, ngawangun témbok tina logam ngagambarkeun halangan anu kuat pisan pikeun kaakraban.

Kayaning kristal sareng permata, masing-masing logam khusus ngagaduhan simbolismeu anu béda:



Aluminium: kalenturan
Tambaga: hidayah sareng kontrol
Flint: katahanan sareng kagunaan
Bijih Besi: cinta, kasalametan, jeung willpower
Kalungguhan: pondasi atanapi reureuh
Quicksilver: réspon gancang
Waja: kaku, ati-ati
Percaya: ningkat kabeneran

Impian Meteorit

( tingali Bijih Besi, Batu, Langit, Angkasa, Permata )

Impian Mikropon

( tingali Gedekeun )

Impian Susu



Impian ngeunaan susu tiasa kalebet hartos sareng pesen anu kieu:

Minuman ngalambangkeun alam indung sareng cinta ( tingali Sapi ).

Upami anjeun nginum susu, ieu tiasa ngagambarkeun minuhan anak jero anjeun.



Upami dituang kana kulit, impian anu nyanghareupan gambaran diri atanapi perasaan prasangka. Salami saratus taun di Éropa, kulit bodas-susu dianggap jangkungna kaéndahan sareng kaendahan ( tingali Warna ).

Susu tumpah ngagambarkeun pikahariwangeun ngeunaan hal-hal anu anjeun teu tiasa robih (mis., 'Nangis ku susu tumpah').

Di peradaban Hindu, Mesir, Jepang, sareng Yunani, zat ieu ogé ngawakilan perkara kosmis primordial tina ciptaan éta sorangan. Dina setting pribadi, ieu panginten hartosna ngembangkeun sumanget langkung intuitif, inventif anu tiasa 'ngepas' sareng ngirimkeun frékuénsi kabeneran universal ngalangkungan médium khusus.

Susu asem melambangkan négatip ka indung anjeun, atanapi nuju janten indung.

Susu haneut mangrupikeun pertanda positip, ngagambarkeun perdamaian anu diperbarui sareng rasa karaharjaan.

Impian Tambang

( tingali Penggalian, Permata, Logam )

Hal anu berharga dina jero anu anjeun kedah teraskeun ngali. Ieu tiasa janten ciri, ingetan, idéal, bakat, atanapi raos tina bebeneran.

Impian Mint

( tingali Herbs )

Mayar iuran anjeun dina kaayaan, atanapi ngadamel kado pikeun tujuan anu pantes. Urang Parisi mayar perpuluhan dina mint.

Komunikasi anu épéktip. Urang Yunani kuno ngagunakeun mint pikeun mersihan sora.

awéwé pisces dina ranjang sareng lalaki scorpio

Revitalisasi sareng / atanapi silaturahmi. Ieu mangrupikeun salah sahiji ramuan strewing favorit ti Abad Pertengahan, dipercaya nyegerkeun jalma anu ngambeu.

Rasa katengtreman sareng katenangan. Ngaran-ngaran masarakat pikeun pepelakan ieu kalebet mint jantung sareng mint domba, kusabab sifatna tenang.

Impian Eunteung

Gambar-diri, pikeun rahmat atanapi bane, sapertos carita Salju Bodas ( tingali Fun House ).

Eunteung tina bebeneran anu ngagambarkeun motivasi, perasaan, jeung kasieun anu asli. Di jaman kuno, eunteung panginten tiasa ngungkabkeun jiwa dina jero.

Réfléksi métaforis sareng muhasabah, sering sipat pribadi ngeunaan patarosan penting ayana. Aya dongéng kuno ngeunaan saha anu milari buku sagala élmu sareng hikmah. Nalika sahenteuna buku éta ditingali, jalma éta kagum nalika mendakanana dicekel tapi hiji halaman: eunteung.

Cara anu anjeun pikahoyong ditingali, atanapi cara anjeun ngagambarkeun diri sacara lahiriah.

Eunteung rusak atanapi retak ngungkabkeun transformasi total dina pandangan diri sareng gambar diri anu distorsi. Éta ogé tindakan minangka peringatan tina nasib gering.

Eunteung mendung nunjukkeun pandangan anu teu jelas atanapi henteu pasti, utamina ngeunaan diri anjeun.

Hiji panto pikeun aspék séjén ngeunaan diri atanapi Alam Semesta. Jalma-jalma di masarakat Wétan sareng Kulon kuno ogé nutupan atanapi ngahurungkeun kaca spion saatos maot, percanten ka hantu jalma tiasa ngalalana ngaliwatan permukaan anu réfléktif sareng henteu ngabalukarkeun tungtung kasulitan.

Impian Gugur

( tingali Orok, Kalahiran, Kakandungan )

Sesuatu anu anjeun ngarepkeun ujug-ujug dibawadakeun atanapi dibatalkeun pisan.

Métaforis ngarasa yén aya keguguran kaadilan atanapi kualitas menak anu sanés dina kaayaan atanapi hubungan anu khusus.

Pikeun awéwé hamil, cerminan sieun anu panginten henteu kedah ditapsirkeun deui.

Impian Halimun

( tingali Awan, Halimun, Hujan )

Impian Mistletoe

( tingali Herbs, Ek )

Teu éléh. Prajurit Teutonic nyandak mistletoe kana perang salaku jimat pelindung.

Nyingkirkeun perasaan goréng pikeun ngahargaan kapercayaan atanapi kabutuhan anu umum. Di daérah Skandinavia, kelompok perang anu patepung di handapeun tutuwuhan ieu nyimpen senjata pikeun sadidinten.

Diantara Druids, tutuwuhan anu nyageurkeun sadaya tatu sareng nangtayungan anu ngabawa. Naon dina kahirupan anjeun anu kedah diubaran?

Kamajuan romantis. Tradisi liburan anu dipikaresep nyaéta nyium saha waé anu katangkep handapeun mistletoe.

taurus jalu sareng capricorn bikang dina ranjang

Konci impian pikeun muka konci panto khusus dina kahirupan anjeun. Filsuf Jérman sareng teolog Albertus Magnus nyarankeun pabrik ieu salaku konci sakti anu tiasa muka panto naon waé anu dikonci, kalebet panto bumi anu disumputkeun di bumi.

Impian Biara

( tingali Garéja, Lemah Suci, Tempat Suci, Bait Allah )

Ngawatesan agama sareng spiritual sareng striktik anu bénten-bénten sareng pantang.

Usaha atanapi kahoyongan ngajaga otonomi agama total ku cara séku. Naséhat di dieu nyaéta ati-ati, pastikeun yén ngasingkeun mangrupikeun jawaban anu leres pikeun patarosan atanapi masalah anjeun.

Kaadéan anu tiasa atanapi henteu janten kapentingan urang. Émut yén ku nyobian nyingkahan hal, urang sering tungtungna ngajalankeun kana éta!

Impian Duit

( tingali Bank / Perbankan, Koin, Emas, Kamiskinan, Pérak, Pasar Saham )

Kahariwang kauangan, atanapi hoyong raharja.

Dana anu teu tiasa diaksés: Sawatara hal anu aya dina diri anjeun, sering mangrupikeun kamampuan.

Korupsi (mis., 'Artos mangrupikeun akar sadaya kajahatan' atanapi 'artos kotor').

Ngarobih, atanapi ngajauhan, artos: Parobihan dina prioritas pribadi nuju kirang ngiringan matérial.

Ngempelkeun artos pageuh: Sipat hemat, sakapeung dugi ka sarakah.

Ngalamun ngeunaan Nomer tiasa janten tanda diri anjeun anu langkung luhur ngadorong anjeun pikeun diajar Numerologi sareng hartos suci tina Nomer .

Ogé, pastikeun nganggo kami Kalkulator Numerologi sareng mendakan Jalan Kahirupan anjeun, Takdir, Kapribadian, Jiwa sareng Karir Nomer!

Monyet (Kera) Impian

( tingali Sato )

Diajar sadayana ngeunaan Sato, Totem & Sato Kakuatan !

Impian ngeunaan monyét tiasa ngagambarkeun hartos simbolis ieu:

The Zodiak Cina jeung Taun Monyét .

Antropologis, kaayaan anu kirang mekar. Slipping mundur kana langkung kacenderungan sato.

Darwinian: Impian karuhun anu monyét, kera, atanapi gorila ngalambangkeun akar kuno anjeun.

Kalakuan kabobodo (kalakuan siga 'paman monyét').

Aspék jahat sareng pikaresepeun dina diri (contona, 'monyét ngagenclang').

Ditipu ku pujian atanapi tindakan lucu anu nyumputkeun motivasi anu sanés.

Kaadilan anu saé. Opat kera ngahadiran aula pangadilan di Osiris, sareng kera ogé suci pikeun Thoth, dewa kawijaksanaan Mesir.

Biantara bijaksana, visi anu akurat, sareng kaparigelan ngupingkeun anu hadé (tilu monyét anu ngagambarkeun ningali, nguping, sareng nyarios henteu pikeun jahat).

Hindu: Peta kawani sareng gancang, dikaitkeun sareng dewa angin.

Impian Monster

( tingali Pesanggrahan, Lemari, Impian, Naga, Jahat, Fabel )

Aspék anu takwa atanapi teu acan digali tina alam anjeun nyalira.

Ngabunuh monster: Janten pahlawan pikeun hirup anjeun; ngarobah kasieun kana kameunangan sareng kreativitas ( tingali Pedang ).

Drive sareng ambisi anu diteken anu kedah dikedalkeun.