Angka Nomer

Nomer Malaikat: Pitunjuk lengkep pikeun Artos & Pesenna

Seueur anu kantos nguping atanapi terang ngeunaan Numerology, basa anu suci, sareng simbol tina angka. Tapi anjeun terang ngeunaan Nomer Malaikat? Kami hirup di jaman anu pikaresepeun nalika bebeneran Nomer Malaikat asup kana kasadaran komunal urang. Beuki loba Malaikat anu ngahontal pesen. Pitunjuk lengkep ieu nunjukkeun kumaha [...]

Baca Leuwih